Pūķis nāk pats par sevi: kuras 4 zīmes būs veiksmes virsotnē pēc 10. februāra?

Jokus pie malas, viss, ko esat dzirdējuši par Pūķa gadu un vēl vairāk, drīz piepildīsies!

Turklāt ķīniešu Jaunā gada sākums 10. februārī sakrīt ar spēcīgu transformācijas notikumu – Jauno Mēnesi Ūdensvīra zīmē. Kura zvaigžņu zīme kļūs par “kombinācijas” upuri, un kam pavērsies neticamas iespējas?

Jauns mēness Ūdensvīrā sāksies 10.februārī plkst.01.59. Šis notikums ienesīs spēcīgu atjaunotnes enerģiju daudzu zīmju dzīvēs, sniedzot pārliecību, kas nepieciešama, lai mūsu grūtajos laikos stingri stāvētu uz kājām. Četrām zvaigžņu zīmēm kosmiskais notikums nesīs reālas pārmaiņas: tas var būt gatavošanās perioda sākums to mērķu īstenošanai, kurus plānojāt sasniegt tuvāko nedēļu laikā. Ūdensvīrs ir galvenais zvaigžņu novators. Tās ietekmē jums var rasties netradicionālas idejas un veidi, kā paveikt lietas, kas, lai gan liks jums apšaubīt jūsu vērtības un principus, var pavērt ceļu uz progresu un izaugsmi, par kuru jūs nekad neesat sapņojis.

Zīmi pārvalda Urāns, planēta, kas saistīta ar sacelšanos un progresīvām pārmaiņām. Tās ietekme, saskaņā ar gadsimtiem seno zvaigžņu novērojumu vēsturi, bieži izraisīja epidēmijas, revolūcijas. Bet, ja esi viens no retajiem laimīgajiem, kam izdodas apiet debesu spriedzi un izbaudīt Pūķa labvēlību, Jaunā Mēness vētrainās krīzes tevi neskars vai arī izrādīsies par labu. Uzziniet, vai esat viena no šīm pazīmēm?

Dvīņi (no 21. maija līdz 20. jūnijam)

Šajā Jaunajā mēnesī Dvīņus gaida daudzi atklājumi. Jūs lieliski pavadīsiet laiku, izbaudot pēkšņās pārmaiņas. Jums būs iespēja fiziski vai intelektuāli ceļot pa zināšanu zemi. Šis ir labs periods atvaļinājumam – kaut vai vienas dienas braucienam, kas palīdzēs paskatīties uz dzīvi ar jaunu skatu. Ja jums parasti ir grūti izšķirties par spontāniem ceļojumiem, uzticieties zvaigznēm – labvēlīga Jupitera un Saturna izlīdzināšana palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu un sakārtot visu pēc iespējas labākajā veidā.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Jauns mēness Ūdensvīrā iedvesmos būt radošam. Tu esi interesantu ideju pilns – neglabā tās pie sevis! Jūsu raksturīgās šaubas par sevi var atkāpties un dot jums iespēju eksperimentēt ar dažādiem radošās izpausmes veidiem. Zvaigznes dod priekšroku arī tavai mīlas dzīvei: ļauj savai sirdij riskēt un īstenot savas romantiskās vēlmes. Jums būs nepieciešams nedaudz personīgā laika, tāpēc, ja iespējams, atlieciet savas aktuālās lietas vai pat paņemiet pāris dienas brīvas.

Neatkarīgi no tā, ko jūs nolemjat darīt 10.-11.februārī, Jaunais Mēness Ūdensvīrā palīdzēs jums atbrīvoties no ierobežojošiem uzskatiem un rāmjiem, kas neļauj pilnībā izmantot savu iztēli.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Šobrīd jūs vairāk nekā parasti domājat par naudu. Februāra Jauns Mēness atnesīs jums kārotos finansiālos labumus. Šis ir lielisks periods savu mērķu sasniegšanai, kurus esi sasniedzis, stingri ievērojot savu budžetu, investīciju plānu un saprātīgus uzkrājumus. Jums var būt arī iespējas gūt peļņu no savām prasmēm vai gūt papildu ienākumus.

Arī ķīniešu Jaunā gada sākums būs veltīts darbam ar sevi. Neuztraucieties par to, ka jūs uzskatāt par savtīgu: saprātīga patmīlība nekad nevienam nav kaitējusi! Izmantojiet šī perioda iespējas, lai vairotu ne tikai materiālo, bet arī garīgo bagātību.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis, tava zemapziņa kūsā! Šis ir ideāls laiks dziļām pārdomām un garīgai izaugsmei. Jauns mēness Ūdensvīrā palīdzēs atvērt prātu caur spilgtiem sapņiem, modinot intuīciju un introspektīvu darbu. Bet neiedziļinieties savās fantāzijās un ilūzijās, lai nepazaudētu saikni ar reālo dzīvi. Apsveriet iespēju apvienot meditāciju un pašrefleksiju ar pastaigu ārā ar tuvu draugu vai mīļoto cilvēku.

Ir trīs zvaigžņu zīmes, kurām pārbaudes periods sākas pēc 10. februāra. Kam jauns mēness piedāvās tos asos sižeta pavērsienus?

Lasi vēl: Bagātības un lielas veiksmes lavīna: kurš februāra otrajā pusē iegūs laimīgo biļeti uz Laimes rata, viņa ienākumi strauji pieaugs

Meklējiet sevi mūsu sarakstā, lai uzzinātu. Bet nekautrējieties: dažkārt izmaiņas, pat nelabvēlīgas, liecina no Visuma, ka jums ir jāuzmundrina, jāpārskata daži lēmumi un jāizvirza jauni nākotnes mērķi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment