Pūķis nāk pats par sevi: kuras 4 zīmes būs veiksmes virsotnē pēc 10. februāra?

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

10. februārī, Vērsis, pār tevi kā auksta ūdens kubls izlīs ziņas, kuras tu negaidīji un negribēji. Bet ir iemesls, kāpēc šīs pārmaiņas notiek jūsu dzīvē. Jaunais mēness Ūdensvīrā var postoši ietekmēt tavu karjeru un uzrādīt daudz jaunu uzdevumu, kas tev būs steidzami jāpaveic. Vērša pasaule satricinās, un tieši tā ir katarse, atbrīvošanās no situācijas, kurā esat iestrēdzis purvā – mēs par to runājām nedaudz augstāk.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Reti kad tu neesi uzmanības centrā, Lauva. Taču februāra jaunajā mēnesī nāksies aizmirst par sevi un koncentrēties uz palīdzību citiem. Atcerieties, kā tie palīdzēja jums attīstīties un augt, un lieciet malā lepnumu un savtīgumu: ir pienācis laiks atmaksāt parādus! Jūs varat justies nevietā, kā spēlētājs kāda cita spēlē. Bet neņemiet pārmaiņas pie sirds. Tu joprojām esi svarīgs, vajadzīgs un mīlēts, tev tikai kādu laiku jāpilda atbalsta loma.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Tava zīme un planēta tevi pieviļ, Ūdensvīri. Sagatavojieties satricinājumiem un garīgām ciešanām. Taču tev ir milzīga iespēja garīgi augt un mainīties, ko nav iespējams izdarīt, nepieļaujot kļūdas un par tām nemaksājot. Urāns radīs nestabilitāti, mudinot pārdomāt savus lēmumus un principus. Tas var justies kā identitātes krīze vai sakāve. Bet esiet drošs, jūs zaudējat daļu no sevis, lai iegūtu kaut ko vairāk.

Lasi vēl: Viņi atradīs zelta raktuves un ienirs veiksmes okeānā: šīs zodiaka zīmes iegūs džekpotu 2024. gada februārī — neparasta veiksme

Kā krāsot matus Pūķa gadā, kā piesaistīt veiksmi un aktivizēt “naudas stūrīšus” savās mājās, lasiet mūsu materiālu izlasē par ķīniešu Jaunā gada tēmu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment