Pusdienās vai vakariņās. Ekonomiskas un vienkāršas kotletes ar kartupeļiem: nu ļoti garšīgi

 

Šī recepte piedāvā garšīgu un ekonomisku ēdienu, ko var pagatavot no mājās pieejamām sastāvdaļām. Rezultātā iegūstam ļoti gardu ēdienu ar kraukšķīgu ārpusi un mīkstu iekšpusi!

Ja par kartupeļu pankūkām zina daudzi un mēģinājuši daudzi, tad kartupeļu kotletes ir retāk mēģināta recepte. Bet velti, jo  kartupeļu kotletes ir vienkāršs un garšīgs ēdiens, kuru var pagatavot ātri un viegli.

Šajā receptē kartupeļi tiek vārīti, samīcīti un sajaukti ar olām, zaļumiem, miltiem un garšvielām, lai izveidotu kotlešu formu, kas pēc tam tiek cepta līdz zeltaini brūnai krāsai.

Lasi arī: Pieredzējis mežsargs pastāstīja, kā viegli noņemt piesūkušos ērci. Šī metode ir patiešām pārsteidzoša!

Šīs mīkstās un garšīgās kotletes ir lieliski piemērotas gan kā uzkodas ēdiens, gan kā galvenais ēdiens, ko var pasniegt ar svaigu dārzeņu salātiem vai citām gardām piedevām.

Viņi kļūs par bagātākajiem, būs daudz naudas: kam Globa jūlijā prognozē finansiālus panākumus

Šīs kartupeļu kotletes ir tik gardas, jo tās apvieno vienkāršas un pieejamas sastāvdaļas, kas veido perfektu līdzsvaru starp kraukšķīgu ārpusi un mīkstu iekšpusi.

Vārīto kartupeļu maigā tekstūra, apvienota ar desu, sieru un garšvielām, rada bagātīgu un aromātisku garšu. Turklāt, tās var pielāgot dažādām gaumēm un papildināt ar dažādiem piedevām, padarot tās par daudzpusīgu un vienmēr baudāmu ēdienu.

 

Precīzas receptes sastāvdaļas un to daudzums raksta beigās.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pilnu recepti

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment