Pagatavošanas gaita:
Uz rupjās rīves sarīvē 600 gramus kartupeļus, jebkuru desu 150 gramus un cieto sieru 100 gramus.
Bļodā kartupeļiem pievieno sieru, desu, pievieno divas olas, vienu ēdamkaroti miltus, sāli un melnos piparus pēc garšas.
Pievieno arī zaļumus un visu kārtīgi samaisa. Ar mitrām rokām veido kotletes.
Tad kotletes apviļā miltos vai rīvmaizē. Pannā lej augu eļļu, uzkarsē līdz vidējai temperatūrai un liek virsū koteletes, apcep līdz tās no abām pusēm kļūst zeltaini brūnas.
Odi kož? Un daudzi nemaz nezina, ka šīs 6 lietas odus pievilina kā magnēts!
Sastāvdaļas:
600 grami novārītu kartupeļu (aptuveni 5 gab.)
150g desas
100g siers
1 ēdamkarote miltu
2 olas
Zaļumi pēc garšas
Sāls un melnie pipari pēc garšas
Izmēģini arī tu pagatavot šīs brīnišķīgās kartupeļu pankūkas! Garšos visiem! Būsim pateicīgi, ja padalāties ar recepti sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Sveces glītos stikla traukos: vai iespējams saglabāt traukus un kā iztīrīt no tiem izdegušo vasku
- Aizsardzība kā no vecmāmiņas: kā parasta saspraude kļūs par spēcīgāko talismanu pret ļaunu aci (un kā to pareizi piestiprināt)
- Kāpēc patiesībā senās guļbūves stāv 200 gadus, bet jaunās sapūst jau pēc 20 gadiem
- Jau no 29. novembra sāksies nedēļu ilgs periods, par kuru sinoptiķi izsaka īpašus brīdinājumus: ”Būs grūti”
- ”Swedbank” un citas Latvijas bankas sper milzu soli: no 2026.gada gaidāmi būtiski jaunumi
- “Viņš jau ļoti, ļoti sen to ir pelnījis!”: izziņoti jaunumi saistībā ar Maestro Raimondu Paulu









