Pusstundas laikā temperatūra istabā bez kondicioniera nokritās par 7 grādiem. Kā karstā laikā ātri un viegli atdzesēt savu mājokli

Izmanto šo lielisko padomu, ja kāda iemesla dēļ tavā mājoklī vēl nav gaisa kondicioniera. Tas ir diezgan lēti, bet efekts – pārsteidzošs!

Telpās kļūs vēsāks: jau pēc pusstundas temperatūra pazemināsies par 7 grādiem! Pārsteidzoši vienkārši, ātri un lēti. Šis knifiņš ir pieejams ikvienam.

Lai izmantotu šo padomu, tev būs nepieciešamas 2 ierīces. Pirmais ir vislētākais gaisa mitrinātājs. Piepildi to ar ūdeni un ieslēdz.

Gaisa mitrinātājs un ventilātors darbojas atšķirīgi, bet kopā tie var radīt vēsāku gaisa sajūtu. Gaisa mitrinātājs pievieno mitrumu gaisā, kas var palīdzēt labāk regulēt ķermeņa temperatūru, jo mitrs gaiss var būt mazāk spiedīgs un ērtāks, it īpaši, ja gaisa mitrums ir pārāk zems.

Ventilātors, savukārt, nepazemina gaisa temperatūru, bet rada gaisa plūsmu, kas veicina ātrāku sviedru iztvaikošanu no ādas. Šī iztvaikošana rada sajūtu, ka gaiss ir vēsāks, jo ķermenis zaudē siltumu ātrāk. Kopā šie divi aparāti var uzlabot komfortu, radot efektīvāku dzesēšanu un labāku gaisa cirkulāciju.

Tātad atklāšu efektīvu knifiņu:

Novieto to blakus ventilatoram. Ieslēdz to uz mazāko jaudu.

Ventilators izkliedēs mitro tvaiku pa visu telpu un uzreiz to atdzesēs! Telpa piepildīsies ar svaigumu un kļūs daudz vēsāka.

Tas darbojas daudzkārt labāk nekā saldētas pudeles, ūdens bļodas un citi padomi. Mitrinātājs un ventilators kopā maksā vairākas reizes mazāk nekā gaisa kondicionieris, taču abas šīs ierīces ir tikpat efektīvas!

 

Kādus paņēmienus izmanto tu, lai tveicīgā laikā samazinātu temperatūru savā mājoklī? Būsim priecīgi, ja pastāstīsi komentāros, atzīmēsi rakstu ar “patīk” un dalīsies ar to sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment