Krēmam skābo krējumu sajauc ar cukuru un vaniļas cukuru, līdz cukurs izšķīst. Pēc tam uzreiz var ķerites pie kūkas salikšanas: pa vienai izklāj šokolādes un baltās kārtas un iesmērē ar krēmu.
Gatavās kūkas virspusi ieziež ar krēmu un pārkaisa ar drumstalām no atlikušajām kūkas kārtām. Liek ledusskapī uz vismaz 6 stundām. Ja vēlaties, starp kūku kārtām varat ievietot ogu vai augļu kārtu.
VIDEO:
Sastāvdaļas kūkas pamatnei (rēķināts 21 cm formai, augstums 6,5 cm)
350 g zema tauku satura skābā krējuma (10-15%)
150 g cukura (Ja vēlaties, varat pievienot vairāk cukura)
100 g (0,5 iepakojums) sviesta
5 g sodas
30 g kakao
560 g miltu
Sastāvdaļas krēmam
1 l skāba krējuma
150 g (vai pēc garšas) cukura + 10 g vaniļas cukura
Lai labi garšo un visss izdodas!
Tevi noteikti interesēs
- Šāda situācija raksturīga pēdējo gadu tendencēm… Meteorologs Toms Bricis prognozē sala, sniega un kārtīgas ziemas iestāšanos Latvijā
- Kāpēc melnās skrūves nav labākā izvēle: stāstu, ko pārbaudīju praksē
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas
- No 1. janvāra stāsies spēkā ātruma ierobežojums gājējiem – skaidrojam kurā valstī
- Mans franču draugs reiz pagatavoja šīs dievīgās smalkmaizītes: pildītas ar mascarpone un citronu krēmu
- Uzaugu Kanādā, un šīs ir lietas, ko nesaprotu par latviešu sievietēm: ”Kā jūs to varat darīt”








