Salātus ar ceptām sēnēm un šķiņķi ir viegli pagatavot, un tos var pasniegt uz svētku galda, ja jums jau apnikuši klasiskie “Olivjē” salāti.
Šī uzkoda izrādās diezgan sātīgi, bet tajā pašā laikā ir viegla.
Šo salātu recepti ir viegli mainīt: saldētus zaļos zirnīšus var aizstāt ar konservētiem, pievienot salātiem kukurūzu vai vārītas zaļās pupiņas vai jogurta vietā salātus apvienot ar majonēzi.
Sastāvdaļas
Lasi vēl: Lidostas darbinieks nosauca čemodānu tipu, kurš saņems VIP līmeņa apkalpošanu
Sēnes – 200 g;
Tevi arī varētu interesēt
Šķiņķis – 200 g;
Saldēti zaļie zirnīši – 100 g;
Svaigi gurķi – 2
Loki
Pētersīļi
Sviests – 30 g
Dabīgais jogurts – 2 ēdamkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Kā šodien patiesībā dzīvo Uldis Dumpis: atklāts, kādu grāmatu viņam lasa priekšā sievaby Rinalds Bergmanis
- Regīna Devīte atklāj – kāds Rīgas sienas uzraksts viņu vienmēr liek apstāties un aizdomātiesby Rinalds Bergmanis
- Vairākos šīs valsts veikalos no pirmajām septembra dienām lielveikalos ”pazudīs” šīs precesby Sandra Vīgante