Salātus ar ceptām sēnēm un šķiņķi ir viegli pagatavot, un tos var pasniegt uz svētku galda, ja jums jau apnikuši klasiskie “Olivjē” salāti.
Šī uzkoda izrādās diezgan sātīgi, bet tajā pašā laikā ir viegla.
Šo salātu recepti ir viegli mainīt: saldētus zaļos zirnīšus var aizstāt ar konservētiem, pievienot salātiem kukurūzu vai vārītas zaļās pupiņas vai jogurta vietā salātus apvienot ar majonēzi.
Sastāvdaļas
Lasi vēl: Lidostas darbinieks nosauca čemodānu tipu, kurš saņems VIP līmeņa apkalpošanu
Sēnes – 200 g;
Šķiņķis – 200 g;
Saldēti zaļie zirnīši – 100 g;
Svaigi gurķi – 2
Loki
Pētersīļi
Sviests – 30 g
Dabīgais jogurts – 2 ēdamkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Aprīļa sākums aizsaucis mūžībā leģendāru dziedātāju, kurš līdz pēdējām minūtēm bija īsts cīnītājsby Sandra Ločmele
- Seni tautas ticējumi: 8 lietas, ko nedrīkst darīt Lielajā Piektdienā, lai nepiesauktu neveiksmiby Laura Blūma
- Atvēra saldētavu un starp saldētajiem produktiem pamanīja vara gabalu: izrādījās, ka laukos daudzi tā daraby Rinalds Bergmanis