Salātus ar ceptām sēnēm un šķiņķi ir viegli pagatavot, un tos var pasniegt uz svētku galda, ja jums jau apnikuši klasiskie “Olivjē” salāti.
Šī uzkoda izrādās diezgan sātīgi, bet tajā pašā laikā ir viegla.
Šo salātu recepti ir viegli mainīt: saldētus zaļos zirnīšus var aizstāt ar konservētiem, pievienot salātiem kukurūzu vai vārītas zaļās pupiņas vai jogurta vietā salātus apvienot ar majonēzi.
Sastāvdaļas
Lasi vēl: Lidostas darbinieks nosauca čemodānu tipu, kurš saņems VIP līmeņa apkalpošanu
Sēnes – 200 g;
Šķiņķis – 200 g;
Saldēti zaļie zirnīši – 100 g;
Svaigi gurķi – 2
Loki
Pētersīļi
Sviests – 30 g
Dabīgais jogurts – 2 ēdamkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Viss tiks pārklāts ar “aukstuma kupolu”: Hidrometeoroloģijas centrs ir krasi atjauninājis prognozi no 26. jūnijaby Sandra Vīgante
- Lielākie meli, kuriem arī latviešu sievietes tic pēc 60 gadu vecumaby Sandra Vīgante
- Aktieris Ģirts Ķesteris apbēdina savus atbalstītājus, atzīstot, ka nebija gaidījis, ka situācija kļūs tik nopietnaby Sandra Vīgante