Pagatavošana
Sēnes sagriež šķēlītēs un apcep pannā ar sviestu. Pievienojiet sēnēm sāli, svaigi maltus melnos piparus un cepiet vēl trīs minūtes.
Sālītā verdošā ūdenī ieber saldētos zaļos zirnīšus un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Pavāra dažas minūtes, notecina un atdzesē.
VIDEO:
Šķiņķi sagriež plānās šķēlēs. Sagrieziet arī gurķus šķēlēs. Sīki sagriež lokus un pētersīļus.
Visas sastāvdaļas sajauc vienā bļodā un tad pārlej ar jogurtu. Vajadzības gadījumā pievieno vēl sāli un piparus. Pasniedziet uzreiz, ja vēlaties salātus pasniegt vēlāk, aplejiet ar mērci īsi pirms pasniegšanas.
Ar šiem salātiem var piepildīt groziņus vai pagatavot rullīšus no plānas pitas maizes. Šķiņķi var aizstāt ar ceptu vistas krūtiņu vai tītaru.
Tevi noteikti interesēs
- Lielveikalā eju rindā tikai kreisajā pusē un izvairos no pašapkalpošanās kasēm: stāstu kāpēc tas ir svarīgi
- 5 modes padomi no skaistajām itālietēm: ikviena no mums to var atkārtot
- Lasis kļūs patīkami sulīgs un garšām piepildīts, ja to pārklāsiet ar trim vienkāršām sastāvdaļām, ko iecienījis itāļu pavārs
- Znots manā dzīvoklī sāka diktēt noteikumus, atbildot uz to, nomainīju interneta paroli un uzliku ledusskapim slēdzeni
- Laika ziņu moderators Martins Bergšteins atklāj, ka nedēļas nogale Latvijā atnesīs negaidītu epizodi
- Nopirku Rīgas veikalā vīra mātei pa 400 eiro aproci, bet aiznesu to atpakaļ, kad noskaidrojās ko viņa dara ar mūsu dāvanām









