Pagatavošana
Sēnes sagriež šķēlītēs un apcep pannā ar sviestu. Pievienojiet sēnēm sāli, svaigi maltus melnos piparus un cepiet vēl trīs minūtes.
Sālītā verdošā ūdenī ieber saldētos zaļos zirnīšus un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Pavāra dažas minūtes, notecina un atdzesē.
VIDEO:
Šķiņķi sagriež plānās šķēlēs. Sagrieziet arī gurķus šķēlēs. Sīki sagriež lokus un pētersīļus.
Visas sastāvdaļas sajauc vienā bļodā un tad pārlej ar jogurtu. Vajadzības gadījumā pievieno vēl sāli un piparus. Pasniedziet uzreiz, ja vēlaties salātus pasniegt vēlāk, aplejiet ar mērci īsi pirms pasniegšanas.
Ar šiem salātiem var piepildīt groziņus vai pagatavot rullīšus no plānas pitas maizes. Šķiņķi var aizstāt ar ceptu vistas krūtiņu vai tītaru.
Tevi noteikti interesēs
- Dzeguzes tēviņš — kā viņu patiesībā sauc
- Jāsavāc vai tomēr nav jāvāc rudens lapas dārzā: patiesību beidzot izskaidro agronomi
- Pastāstīšu kā viegli un garšīgi pagatavot maltās gaļas pīrāgu: vīrs parasti prasa papildporciju
- Sinoptiķi steidzami publicēja nepatīkamu laika prognozi 23. oktobrim: ko sagaidīt šajā dienā
- Pāris nolēma celt māju — sieva uzdeva dizaineriem 4 vienkāršus jautājumus, uz kuriem neviens nespēja atbildēt
- Pa vienam zariņam katrā stūrī – jau gadiem nav tarakānu un viss dzīvoklis ir ļoti smaržīgs