Pagatavošana
Sēnes sagriež šķēlītēs un apcep pannā ar sviestu. Pievienojiet sēnēm sāli, svaigi maltus melnos piparus un cepiet vēl trīs minūtes.
Sālītā verdošā ūdenī ieber saldētos zaļos zirnīšus un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Pavāra dažas minūtes, notecina un atdzesē.
Šķiņķi sagriež plānās šķēlēs. Sagrieziet arī gurķus šķēlēs. Sīki sagriež lokus un pētersīļus.
Visas sastāvdaļas sajauc vienā bļodā un tad pārlej ar jogurtu. Vajadzības gadījumā pievieno vēl sāli un piparus. Pasniedziet uzreiz, ja vēlaties salātus pasniegt vēlāk, aplejiet ar mērci īsi pirms pasniegšanas.
Ar šiem salātiem var piepildīt groziņus vai pagatavot rullīšus no plānas pitas maizes. Šķiņķi var aizstāt ar ceptu vistas krūtiņu vai tītaru.
Tevi noteikti interesēs
- CSDD ievieš jaunu apkalpošanas kārtību: ”Mums šī sistēma ļoti palīdzēs”by Sandra Vīgante
- Cilvēka dzimšanas gadā ir “kodēts” skaitlis, kas apzīmē veiksmi: kā to atpazīt un izmantot savā labāby Laura Andersone
- Laikapstākļi strauji pasliktināsies: sinoptiķi stāsta, kam sagatavoties jau šajā nedēļas nogalēby Sandra Vīgante