Redzēju, kā japāniete mazgā spoguli, logus. Nolēmu pamēģināt. Rezultāts pārspēja manas cerības

 

Kādiem produktiem es uzticos logu un spoguļu tīrīšanai.

✔ Ļoti labi darbojas šāds sastāvs: es ieleju 5 litrus ūdens spainī, pievienoju 1 tējkaroti trauku mazgāšanas līdzekļa un 2 ēdamkarotes 70 % etiķa.

Es visu daru ar vienu drānu: noskaloju, izspiežu līdz sausumam. Neizmantoju nekādas papildu lupatas vai salvetes. Ja jums vēl nav šāda burvju palīga (tas nemaz tik daudz nemaksā), izmantojiet to, kas jums ir pa rokai.

✔ Etiķa vietā var pievienot amonjaku. Rezultāts ir kosmoss, smarža nav ļoti laba. Man personīgi tas nepatīk, man etiķis smaržo mazāk pretīgi.

✔ Mangāna šķīdums. Pievienojiet atšķaidītu mangānu ūdenim. Ūdenim jābūt skaistā tumši rozā krāsā. Ar šo šķīdumu var mazgāt rāmjus un palodzes, kas arī labi attīra.

✔ Nesen vienā no Japānas kanāliem es redzēju, kā kāda japāniete mazgā logus un spoguļus. Šī metode mani ieinteresēja, un es nolēmu to izmēģināt. Rezultāts pārspēja manas cerības. Spoguļi spīd kā pulēti.

Izrādās, ka spoguļi un logi ir ļoti labi iztīrīti ar matu skalošanas līdzekli. Es iegādājos lētāko īpaši šim nolūkam.

Uzklājiet nedaudz skalošanas līdzekļa uz mitras drānas, uzklājiet to uz stikla, pēc tam noskalojiet ar tīru ūdeni un noslaukiet līdz sausumam ar to pašu drānu.

Šis, iespējams, ir pirmais līdzeklis, kas neatstāja nevienu švīku no pirmās lietošanas reizes. Un tas patīkami smaržo.

Lasi vēl: Visefektīvākie veidi, kā atbrīvoties no tabakas dūmu smakas jūsu dzīvoklī

Kādus produktus izmantojat jūs?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment