Redzi un esi redzams ar Toyota spuldzēm

toyota-aftersales-2014-parts-optibright-focus_tcm-3024-89145

Pareizo spuldžu izvēle ir labas pārredzamības un drošas braukšanas priekšnosacījums, jo īpaši braucot diennakts tumšajā laikā un apgrūtinošos laika apstākļos.

Lai izgaismotu tavus braucienus un pārliecinātos par tavu drošību, Toyota izstrādājusi spuldžu klāstu ar šādām priekšrocībām:

  • izstrādātas pēc Toyota augstajiem kvalitātes standartiem un piemērotas visiem laikapstākļiem; 
  • tāds materiāls kā kvarcs nodrošina stiklu ilgmūžību; 
  • piemērotas visiem Toyota modeļiem
  • padara braukšanu drošāku; 
  • signalizējot spuldzes rada spēcīgu un pamanāmu gaismu; 
  • konkurētspējīgas cenas.

Pie mums tu atradīsi spuldzes ikvienai Toyota. Pienākot laikam nomainīt spuldzes, vispirms uzziniet, vai tavos lukturos ir LED, ksenona vai halogēna spuldzes. Tu vari pajautāt savā Toyota pārstāvniecībā, nosaucot sava automobiļa šasijas numuru.  Spuldžu nomaiņa jaunākajos Toyota modeļos var sagādāt grūtības dēļ luktura specifiskās konstrukcijas, tādēļ mēs iesakām vērsties pārstāvniecībā ar lūgumu veikt spuldžu maiņu.

Optiblue spuldzes

Šīs lieliskās spoži balti zilu gaismu izstarojošās spuldzes piešķir tavai Toyota sportisku izskatu, un sniedz skaidrāk pārredzamu ceļu tava automobiļa priekšā.

Optibright spuldzes

Šīs spuldzes izgaismo ceļu par 50 % vairāk, tādējādi ceļš ir pārredzamāks un tu savlaicīgi varēsi pamanīt un izvairīties no potenciāliem šķēršļiem.

HID (ksenona) spuldzes

HID spuldzes ļauj redzēt vairāk, un tām ir labāks sniegums attiecībā pret vidi. Tās nodrošina līdz pat trīs reizes vairāk gaismas, to mūžs ir septiņas reizes ilgāks, un tās patērē aptuveni 50 % mazāk enerģijas nekā parastās spuldzes.

Ir izveidoti dažādi spuldžu komplekti speciāli katram Toyota modelim. Tie ietver svarīgāko maiņas spuldžu izlasi: priekšējo lukturu, pagrieziena rādītāju, aizmugurējo miglas lukturu, atpakaļgaitas luktura, gabarītu un numura zīmes apgaismojuma spuldzes, kas lieto, noder tālos ceļojumos.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment