Reizenbergs komentē, vai atstāt dzeramnaudu restorānos

Par to, atstāt vai neatstāt dzeramnaudu restorānos, nesen mikroblogošanas vietnē Twitter savu viedokli izteicis kokteiļu meistars Andris Reizenbergs. Tas ir izraisījis plašas diskusijas vietnes lietotāju vidū.

“Twitter izlasīju diskusiju par dzeramnaudas atstāšanu restorānos. Tā izvērtās augstās notīs. Mans viedoklis ir šāds. Dzeramnaudas ir jāatstāj, tā vienmēr ir bijis un būs. Dzeramnaudu atstāju arī citiem pakalpojumu sniedzējiem, izņemot Horeca,» mikroblogošanas vietnē twitter sacīja A.Reizenbergs.

Viņš piebilst, ka šajā kontekstā piedzīvojis arī ne tik patīkamu situāciju Amerikā. “Starp citu, kad mēs atstājām dzeramnaudu 10% apmērā no rēķina restorānā Amerikā, vadītājs pienāca pie mums un teica, ka saprot, ka mēs neesam vietējie un nezinām LA likumus, bet viņi dod 15% dzeramnaudu. %, un lūdza mums maksāt vairāk. Es nekad neesmu bijis tik dusmīgs.”

Kuram parlamenta deputātam jūs būtu gatavs dot dzeramnaudu?

 

“Kad aktīvāk nodarbojos ar “aktiermākslu”, diezgan regulāri kāda jauka kundze man atnesa pīrāgus, nevis ziedus. Reiz termosu ar kotletēm, citreiz rasolu, zemenēm utt. Tas bija daudz jaukāk par dzeramnaudu,” atklāj. aktieris I. Rešetins.

“Un kur būs dzeramnauda, ​​kad paslīdīsi, sagriezīsi potīti un būs pāris nedēļu slimības lapa? Kā pēc tam tiks apmaksāti rēķini? Priekšnieks nemaksās vidējo nenopelnīto dzeramnaudu no savas kabatas. Labāk, lai algas lielākas un bez šiem sitieniem,” savā izpratnē saka kāds cits Twitter lietotājs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment