Reizi nedēļā iemetu virtuves sūkli šajā šķīdumā: lūk, kāpēc tā daru

 

Ja jums nav trauku mazgājamās mašīnas, varat pagatavot pretmikrobu šķīdumu, kas sastāv no vienas tases balinātāja, kas izšķīdināts četros litros karsta ūdens. Sūklis ir jāiegremdē šajā šķīdumā uz 10-15 minūtēm, pēc tam rūpīgi jānoskalo zem tekoša karsta ūdens.

Sūkļi ir izgatavoti no īpaša elastīga un poraina materiāla, piemēram, putuplasta gumijas vai gumijas. Sūkļus visbiežāk izmanto higiēnas nolūkos.

Regulāra sūkļa atjaunošana var palīdzēt saglabāt higiēnu un novērst nepatīkamas smakas vai piesārņojumu.

Taču, ja sūklis ir ļoti nolietots, labāk ir to aizstāt ar jaunu, lai nodrošinātu labāko tīrīšanas kvalitāti un veselības aizsardzību.

Lasi vēl: Kaimiņi ar skaudību skatās dārzā: kā pareizi iestādīt lilijas sīpolus krāšņai ziedēšanai

Tomēr, pat ar šīm metodēm, eksperti iesaka sūkļus regulāri nomainīt – ik pēc 2 līdz 3 nedēļām intensīvai lietošanai. Tas nodrošina labāku higiēnu virtuvē un samazina pārtikas piesārņošanas risku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment