Retrogrādais Merkurs no 1. līdz 25. aprīlim: ko sagaidīt no šī periodā, un ko nav ieteicams darīt

Retrogrādais Merkurs ir parādība, kad pirmā planēta no Saules sāk griezties pretējā virzienā.

Astronomi un astrologi apgalvo, ka šogad retrogrādais Merkurs būs diezgan garš – no 1. līdz 25. aprīlim, tas ir, gandrīz veselu mēnesi. Šo periodu parasti pavada vairākas negatīvas situācijas un ietekmes uz cilvēku – uzziniet, kas jūs gaida tagad.

Retrogrādais Merkurs – datumi un ietekme

Kad retrogrādais Merkurs sāk griezties pretējā virzienā, šī optiskā ilūzija ir redzama tikai no Zemes. Patiesībā planēta nepagriežas atpakaļgaitā, bet šādu parādību nosauca par “retrogrādu Merkūru” un radās priekšstats, ka retrogrāds periods ir pilns negatīvu seku.

Laikā no 1. līdz 25. aprīlim iespējamas lielas pārmaiņas komunikācijā, satiksmē, ceļojumos un lietišķajos kontaktos, jo planēta ir “atbildīga” par šīm dzīves jomām. Ir svarīgi saprast, kurā zodiaka zīmē atrodas debesu ķermenis, mūsu gadījumā – retrogrādais Merkurs, – kā tieši šī zīme ietekmē planētas enerģiju. Aprīlī Merkurs būs Auna zīmē, kas nozīmē, ka cilvēki asi izjutīs agresiju un kareivīgu noskaņojumu.

Globa nosaucis zīmes, kurām Aprīļa sākumā Obligāti jānopērk Loterijas biļete, jo sagaidāma milzīga veiksme

Lasi vēl: Kolorādo kartupeļu vaboles nepietuvosies krūmiem: stādot kartupeļus, katrā iedobē ielieciet šo “slepeno” līdzekli

Kas ir retrogrādais Merkurs un kur gaidīt pārsteigumu

Vislabāk ir retrogrādā Merkura laikā pievērst uzmanību tam, kas noticis pagātnē. Planētas kustība atpakaļ šķietami atgriezīs cilvēku atpakaļ, liekot pārdomāt to, ko viņš ilgi “atlicis” un ar ko nav vēlējies nodarboties. Ja tavā dzīvē ir kādi apšaubāmi darbi vai darbības, kas drīzāk iztukšo, nevis piepilda, tev nāksies no tiem atvadīties. Pastāv arī liela varbūtība, ka būs jāpieņem daži diezgan radikāli lēmumi, kurus iepriekš nebūtu bijis iespējams pieņemt.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Kad retrogrādais Merkurs beigsies, jūsu plāni un vēlmes sabruks, visticamāk, no jums neatkarīgu iemeslu dēļ. Apstākļi attīstīsies tā, ka tas, ko esat iecerējis, netiks īstenots – jums nāksies atkal gaidīt. Ir arī būtisks “pluss” – daudziem cilvēkiem retrogrādais Merkurs 2024. gadā būs laiks, kad jūs varēsiet izbeigt situācijas, kas jūs ir uztraukušas kopš 2023. gada novembra-decembra.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment