Restorāna ēdienkarte ir rūpīgi izstrādāta kopā ar šefpavāru Romanu Uglanicu. Šefpavārs 2013. gadā atzīts par Latvijas gada pavāru un savu profesionālo pieredzi ir uzkrājis gan prestižos pašmāju restorānos, gan ārvalstīs, piemēram, ASV un Zviedrijā. „Man vienmēr ir bijuši augsti standarti attiecībā uz ēdienu, ko piedāvāju klientiem, tāpēc šīs augstās prasības saglabāšu arī godīgas cenas restorānā „ATVĒRTS”. Ikviens ēdienkartē iekļautais ēdiens ir mūsu vizītkarte, tāpēc prieks, ka viesiem mūsu labākā maltīte būs pieejama par godīgu un adekvātu cenu,” norāda šefpavārs.
Lasi arī: Vienas dienas piemērs Lolitas Neimanes ēdienkārtē
Lai gan inovatīvais restorāns atrodas Vecrīgas sirdī, cenas ēdienkartē krasi atšķirsies no tā, ko iespējams redzēt citur. Piemēram, kafija, kas Vecrīgā parasti maksā vidēji 2,50 EUR, šeit tiks piedāvāta par 0,48 EUR, deserti ierasto aptuveni 4 EUR vietā maksās 1,60 – 1,80 EUR, savukārt burgeru cena būs nevis 6 – 8, bet gan 3 – 4 EUR.
Lasi arī: Vienas dienas piemērs Lolitas Neimanes ēdienkārtē
Tevi noteikti interesēs
- Tas tiek novērots lielākajā daļā Latvijas un ilgs līdz 23.janvārim: meteorologi nāk klajā ar nopietnu brīdinājumuby Laura Blūma
- Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar pirmajām precīzajām februāra prognozēm: atkal gaidāmi pamatīgi rekordi?by Laura Blūma
- Ornitologs Dmitrijs atklāj, vai apgalvojums, ka putnus nedrīkst barot ar maizi, ir patiessby Laura Blūma