Rimi Latvia nāk klajā ar ĻOTI pārsteidzošu informāciju; Cilvēki internetā gan raksta – paši vien vainīgi

Vairums interneta lietotāju uzskata –  Problēma, kā reiz ir mazās algas, ko Rimi piedāvā.

Tā Mārīte raksta: “Būtu labāk maksājuši un nesteigtos vērt vaļā arvien jaunus un jaunus veikalus, būtu, kas strāda esošajos.

“Lai Rimi paaugstina darba algas līdz normālam līmenim,tad viņiem darbinieku netrūks,” rakta Kristaps. 

“Lai Rimi darba devējs pasēž kasē tās stundas par to algu ko maksā,tad varbūt sāks domāt par adekvātu algu un nebūs brīvas vakances,” piedāvā Rita.

Lai sāk maksāt algu par padarīto darbu..lai nu kam, bet šai veikalu ķēdei peļņa ir iespaidīga, viņi ir spējīgi maksāt pieklājīgas algas par smago darbu,” raksta Zinta.

Lasi arī: Liene Šomase beidzot atklāti pastāsta, kāpēc pametusi skatuvi

Vairums interneta lietotāju ir ļoti kritiski par šo Rimi atklāsmi, un aicina uzņēmumu vairāk domāt par atbilstošāku atalgojumu, nevis “motivācijas programmām”!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aa</cite>

    darbiniekam ir tikai viena motivācija- atalgojums! Kā senā anekdotē- dakterim pacienti nes šmigu, končas ,puķes kā pateicību, dakteris neiztur un pārmet viņiem- “kāpēc jūs manu naudu tērējat? ” Te ir tā pat- visādi apdrošināšanas , atlaides utt- tie nav bonusi un motivācija, tās ir likuma prasības. bet darbinieku algas tērēšana tur kur darbiniekam nevajag- tā jau ir cū.. maksājiet kārtīgas algas , lai darbinieces( pārdevējas utt) var normāli dzīvot, neviss knapināties , un nodrošiniet darba apstākļus, lai darbinieces necilā alus kastes, miltu maisus utt. un pēcāk nav spiestas gadiem ārstēties! Rimi vadībai ir vāja sapratne par darba efektivitātes palielināšanu, jo ja veikalam ir zemi ienākumi,jo netiek pārdota prece, kura nav iekraut plauktos, jo vadība noņem darbiniekus , lai mazāk maksātu algās, jo ir kritušies ienākumi, tad ar šādu biznesa izpratni var tikai bankrotēt!

  • <cite class="fn">estere</cite>

    Visa vaina ir darba samaksā un darba laika grafikā, bet ne demogrāfijā.

  • <cite class="fn">al</cite>

    Vaina arī ir pašos klientos kas aiziet uz veikalu un izliek savu sakrājušo žulti uz darbiniekiem.

  • <cite class="fn">ital</cite>

    Cik zinu, lielveikalu galvenā problēma ir ne tikai darba samaksa, bet arī darbalaiks. Tam vajadzētu būt tādam, lai varētu bērnus uz dārziņu aizvest un izņemt, lai varētu strādāt nepilnu slodzi un varbūt kāds tieši grib sestdienās un svētdienās, ko lielākā dala negrib. Dažiem Ideāls darbs mūsdienās ir tāds, ko var apvienot ar otru darbu.

Leave a Comment