“Rīta Panorāmas” vadītājs Dāvis Valdnieks: “Ir šausmīgi apzināties, ka tevi var piekaut un nevienam nekas par to nav!”

Nepatīkamu starpgadījumu šajās dienās piedzīvojis LTV raidījuma “Rīta Panorāma” skatītāju iemīļotais vadītājs Dāvis Valdnieks – viņš Vecrīgā piedzīvojis nepatīkamu incidentu, šonedēļ raksta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Dāvis žurnālam stāsta, ka ir patiesi šokēts, ka Rīgas centrā bez jebkāda iemesla “var dabūt pa galvu”, turklāt nevis 18 gadu vecumā, bet kad tev jau ir 30 un mājās ir sieva un bērns! “Pēc ilgiem laikiem mēs, trīs bērnības draugi, nolēmām doties uz Vecrīgu. Nebiju tur atpūsties kādus četrus gadus. Kad izgājām no bāra un šķērsojām Līvu laukumu, ar mums gribēja runāties kaut kādi nepazīstami ļaudis. Šajā notikumu virpulī vairs neatceros detaļas, taču izskatījās, ka šo cilvēku mērķis bija vienkārši uzsākt konfliktu. Mēs īpaši negribējām iesaistīties sarunā un grasījāmies iet tālāk, taču pēkšņi viens no viņiem pienāca pie mana drauga un iesita pa seju tā, ka brilles vienkārši aizlidoja,” – tās nakts notikumus atceras Dāvis.

Žurnālists atceras, ka negaidīti uzradušies vēl citi “džeki”, kā rezultātā katram no viņiem “ticis pa diviem”. Viņam pašam nekas nopietns neesot nodarīts, bet kādam viņa draugam esot paveicies mazāk – traumēta uzacs, ielauzts deguns un sejas kauls, un būs vajadzīga operācija plakstiņiem.

Pēc notikušā esot izsaukta policija, kaušļi tikuši notverti un viņu dati piefiksēti, un vienīgais, uz ko Dāvis patiešām cer, ka likums būs pietiekoši spēcīgs, lai šo incidentu tā neatstātu… “Nevēlos klusēt par šo notikumu, jo tas var notikt arī ar citiem, un īsti normāli tas nav. Skaidrs, ka mūsu incidents ir viens no simtiem. Ir baisi, iedomājoties, ka šādā muļķīgā kautiņā tu vari atsist galvu pret bruģi un nomirt. Ir šausmīgi apzināties, ka cilvēku var piekaut bez iemesla un nevienam nekas par to nav.”

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment