Pagatavošana:
Sarkanās zivis ar asu nazi sagriež plānās šķēlītēs. Nomazgājiet avokado, nomizojiet ādu, izņemiet kauliņu. Mīkstumu saberziet ar dakšiņu.
Lasi vēl: Lūk, kā garšīgi pagatavot makaronus un ietaupīt enerģiju: vienkāršs triks
Svaigu gurķi un sieru sarīvē uz rupjas rīves un apvieno ar avokado. Visu labi samaisa.
Uz plānās šķēlītēs sagrieztās zivs uzliek pildījumu un savij ruļļos, pēc tam izklāj uz šķīvja. Trauku uz stundu ievieto ledusskapī, lai ruletītes saglabātu formu. Pirms pasniegšanas dekorē ar zaļumiem.
Tevi noteikti interesēs
- “Es pat negribu klausīties!”: komponists Rezņiks izteicies par saviem kādreizējiem draugiem – Maestro Raimondu Paulu un Allu Pugačovuby Laura Blūma
- Mana māsa devās strādāt uz ārzemēm, jo personīgajā dzīvē viņai neveicāsby Rinalds Bergmanis
- Dārza darbu Mēness kalendārs no 12. līdz 18.maijam: kas jāizdara dārzniekiem savos dārzosby Laura Blūma