Pagatavošana:
Sarkanās zivis ar asu nazi sagriež plānās šķēlītēs. Nomazgājiet avokado, nomizojiet ādu, izņemiet kauliņu. Mīkstumu saberziet ar dakšiņu.
Lasi vēl: Lūk, kā garšīgi pagatavot makaronus un ietaupīt enerģiju: vienkāršs triks
Svaigu gurķi un sieru sarīvē uz rupjas rīves un apvieno ar avokado. Visu labi samaisa.
Uz plānās šķēlītēs sagrieztās zivs uzliek pildījumu un savij ruļļos, pēc tam izklāj uz šķīvja. Trauku uz stundu ievieto ledusskapī, lai ruletītes saglabātu formu. Pirms pasniegšanas dekorē ar zaļumiem.
Tevi noteikti interesēs
- Kā pareizi pagatavot kraukšķīgas kartupeļu pankūkas – šefpavāra padomiby Anete Vītola
- Kāda kundze bankomātā ”pazaudēja” 100 eiro – iestādes skaidro vai bankomāti mēdz kļūdītiesby Sandra Ločmele
- Rīgas privātmāju ciematā klaiņo lūsis: sēž pie žoga Rīgā un nebaidās no suņiem un cilvēkiem (video)by Laura Blūma