Pagatavošana:
Sarkanās zivis ar asu nazi sagriež plānās šķēlītēs. Nomazgājiet avokado, nomizojiet ādu, izņemiet kauliņu. Mīkstumu saberziet ar dakšiņu.
Lasi vēl: Lūk, kā garšīgi pagatavot makaronus un ietaupīt enerģiju: vienkāršs triks
Svaigu gurķi un sieru sarīvē uz rupjas rīves un apvieno ar avokado. Visu labi samaisa.
Uz plānās šķēlītēs sagrieztās zivs uzliek pildījumu un savij ruļļos, pēc tam izklāj uz šķīvja. Trauku uz stundu ievieto ledusskapī, lai ruletītes saglabātu formu. Pirms pasniegšanas dekorē ar zaļumiem.
Tevi noteikti interesēs
- Stādi ir jālaista šajā diennakts laikā – tie augs daudz labākby Anete Vītola
- Cepti ziedkāposti ar Alfredo mērci – izmēģiniet šo recepti vienreiz, un jūs vēlēsieties to gatavot atkal un atkalby Anete Vītola
- Dabas zīmju vērotājs Vilis Bukšs: 14.martam ir īpaša nozīme, lai saprastu, kāda vasara mūs sagaidaby Laura Blūma