Pagatavošana:
Sarkanās zivis ar asu nazi sagriež plānās šķēlītēs. Nomazgājiet avokado, nomizojiet ādu, izņemiet kauliņu. Mīkstumu saberziet ar dakšiņu.
Lasi vēl: Lūk, kā garšīgi pagatavot makaronus un ietaupīt enerģiju: vienkāršs triks
Svaigu gurķi un sieru sarīvē uz rupjas rīves un apvieno ar avokado. Visu labi samaisa.
Uz plānās šķēlītēs sagrieztās zivs uzliek pildījumu un savij ruļļos, pēc tam izklāj uz šķīvja. Trauku uz stundu ievieto ledusskapī, lai ruletītes saglabātu formu. Pirms pasniegšanas dekorē ar zaļumiem.
Tevi noteikti interesēs
- Ar šīm mantām jūs teritorijā neielaidīs – kādus priekšmetus nedrīkst ienest dziesmu un deju svētku pasākumosby Sandra Vīgante
- Meteorologi ceļ trauksmi: no 10.jūlija laikapstākļi var pamatīgi apgrūtināt iedzīvotāju ikdienuby Sandra Vīgante
- Garšo kā svaigas: jau daudzus gadus zemenes ziemai gatavoju tikai šādiby Sandra Vīgante