Ja darba dienā nav laika ķerties pie mīklas gatavošanas, varat pagatavot vienkāršu lavaša rullīti ar biezpiena un banānu pildījumu.
Saldie mājās gatavoti rullīši ir lieliska cepšanas iespēja ģimenes tējas ballītēm. Šīs receptes labā lieta ir tāda, ka jums nav jāraizējas ar mīklu. Šī mīklas izstrādājuma skaistums ir tāds, ka katru dienu varat pagatavot saldos rullīšus, un tas neaizņems daudz laika. Cep rullīšus ar prieku un ēd ar baudu.
Biezpiens ir maigi skābens, kas lieliski sabalansējas ar banānu dabisko saldumu. Lavašs ir neitrāls un neizjauc saldo garšu harmoniju, bet ļauj sastāvdaļām izcelties. Rezultātā šī kombinācija ir ne tikai garda, bet arī vizuāli pievilcīga un piemērota kā deserts vai veselīga uzkoda.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.
Uzkodas pagatavošanas gaita
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Ietauko garu taisnstūrveida kūkas formu. Sagatavo pamata pildījumu. Sakuļ olas ar cukuru, pievieno biezpienu un vaniļas ekstraktu un samaisa līdz gludai un viendabīgai masai.
Banānus nomizo un sagriež mazos gabaliņos. Biezpiena pildījumam pievieno banānus un rozīnes un vēlreiz samaisa.
Vienmērīgi izklājiet pildījumu uz lavaša, atstājot 1 cm brīvu ap malām. Nolokiet malas uz iekšu un cieši sarullējiet. Ievietojiet rullīti veidnē. Ja ir mazāki lavaša gabali, tad sanāks veidnē ievietot vairākus maziņus lavaša rullīšus.
Tālāk seko pildījuma sagatavošana, kas ir būtiskākais solis, lai ēdiens izdotos lielisks!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Manām vientuļajām draudzenēm (šķirtenēm un solo māmiņām) ir kāda kopīga nejauka īpašība: stāstu, kādaby Rinalds Zembergs
- Kāpēc uz tējas maisiņa vienmēr ir birka: atklāju atbildi tikai pēc 30 gadiemby Rinalds Zembergs
- “Ak, es nepaņēmu savu karti, samaksā manā vietā,” Ronalds (30) teica tēvam, kad bija piepildījis ratiņus ar pārtikas precēm dzimšanas dienas svinībāmby Rinalds Zembergs