Sagatavo pildījumu. Bļodā samaisa skābo krējumu, olu un cukuru un sakuļ viendabīgā masā ar iegūto mērci pārlej rullīšus, kas jau ir ievietoti cepamajā traukā.
Liek rullīti cepeškrāsnī un cep aptuveni 30 līdz 35 minūtes, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Pirms pasniegšanas pilnībā atdzesējiet un dekorējiet pēc vēlēšanās.
Sastāvdaļas saldajiem lavaša rullīšiem
Plāns lavašs – 1 liels gabals (vai vairāki maziņi)
Biezpiens (9-18%) – 500 g
Banāni – 2 gabali
Rozīnes – 150 g
Cukurs – 100 g
Olas – 3
Vaniļas ekstrakts – 1 tējkarote
Mērcei
Skābs krējums – 3 ēdamkarotes
Ola – 1
Cukurs – 1 ēdamkarote
Biezpiens piešķir krēmīgu un maigu tekstūru. Lavašs ir plāns un viegls, lieliski noturot pildījumu un piedodot ēdienam strukturētu “ietvaru”. Banāni piešķir maigumu un nedaudz mīkstuma, kas papildina tekstūras daudzveidību.
Tevi noteikti interesēs
- “Saldais” mēslojums pelargonijām: šie divi produkti no jūsu virtuves skapīša liks krāšņi ziedēt rudens tumšajos mēnešos
- Dzīvē rada šķēršļus un neveiksmes, kavē tavu ceļu uz panākumiem: kāds ir tavs neveiksmīgais skaitlis saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi
- Noskaidro savu karmu pēc dzimšanas datuma: ko tā atklāj par tavu likteni un nākotni
- Siltāks nekā parasti, bet ar pārsteigumiem: sinoptiķi prognozē, kāda būs ziema
- Karaliska pastas recepte ar krēmsieru: tā ļoti patiks aizņemtām ģimenēm
- Kā saprast, ka vīrietis domā par aiziešanu: 5 skaidras pazīmes








