Rumāņu dziedātājs pats tiešraidē Facebook nofilmējis savu nāvi autokatastrofā

Viņš smēķē, viņš smejas, un fonā skaļi skan rumāņu popmūzika. Tavijs Pustiu (29) sēž baltā Ford Fiesta pasažiera sēdeklī. Auto vada viņa sieva! Tad viņš paskatās pa kreisi automašīnas logā. Viņa acis izplešas. Kliedziens. Avārija! Nāve Facebook tiešraidē!

Rumāņu mūziķis nomira Ploiesti pilsētā (uz ziemeļiem no Bukarestes). Pie, visticamāk, nenorobežotas dzelzceļa pārbrauktuves reģionālais vilciens ietriecās mūziķa un viņa partneres automašīnā. Tavijs Pustiu nomira notikuma viatā. Automašīnas šofere joprojām atrodas klīnikā pēc nedēļas nogalē notikušās avārijas, cīnoties par savu dzīvību.

 

 

Bildes no avārijas parāda, ka auto ilgāku laiku ticis stumts uz priekšu līdz vilciens apstājās. Pēc Rumānijas plašsaziņas līdzekļu vēstītā, automašīnu vadīja Pustius 24 gadus vecā sieva un pieļāva liktenīgo kļūdu. Viņa apstājās uz sliedēm. Neuzmanības brīdis. Gaisa spilveni atvērās. Par vēlu.

Lasi arī: Augstākie spēki steidz nemanāmi līdz 31.augustam apbalvot četras zodiaka zīmes

Izmeklētāji neatklāj autovadītājas vārdu. Dziedātājs Tavy Pustiu nebija ļoti slavens un mūzikas nozarē veiksmīgs, tomēr,  tagad šajos traģiskajos apstākļos kļuvis pasaules slavens. Daudzi cilvēki no viņu atvadās internetā, un plašsaziņas līdzekļi visā pasaulē ziņo par dramatisko gadījumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment