Un pats svarīgākais — viss gatavojas vienkārši, bez jebkādas sterilizēšanas, un burkas lieliski glabājas istabas temperatūrā.
Kabacīši itāļu gaumē Scarpaccia: šefpavārs atklāj savu kolosālo recepti (+ VIDEO)
Papildinājums: Šie gurķi ne tikai piešķir ēdienam svaigu un viegli pikantu garšu, bet arī palīdz ietaupīt laiku, kad ziemas vakaros gribas ātri pagatavot ko siltu vai aromātisku. Pat no neliela burciņas satura var rasties sajūta, ka virtuvē atgriezies vasaras dārzs ar savu zaļumu un saulaino smaržu.
Lasi vēl:
Sastāvdaļas marinādei uz 1 litru ūdens:
Sāls — 1 ēd. k. ar kaudzi
Cukurs — 3 ēd. k.
Dilles — 2 ziedi
Citronskābe — 1 tējk. ar kaudzīti
Bet šādu sagatavi ir vieglāk pagatavot no pāraugušiem gurķiem, es jau otro vasaru gatavoju ziemai — bez jebkādas sterilizēšanas, viss ir ļoti vienkārši. Lai labi noder!
Tevi noteikti interesēs
- Sacietējis cements vēl nav beigas: 7 ģeniāli veidi, kā to izmantot būvniecībā un dārzā
- Sveces glītos stikla traukos: vai iespējams saglabāt traukus un kā iztīrīt no tiem izdegušo vasku
- Ģerānijas kopšana rudenī: pareiza mēslošana vēl bagātīgākai ziedēšanai ziemā
- Šī gada 22. novembrī, stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas ievieš būtiskas pārmaiņas satiksmē šoferīšiem
- Paņēmām kucēnu no Valmieras – viņš sāka sargāt mūsu istabas augu, bet kad atklājām kas tur iekšā gribējām bēgt
- ”Swedbank” un citas Latvijas bankas sper milzu soli: no 2026.gada gaidāmi būtiski jaunumi









