Šajā vasarā Viņi ienāks caur laimes vārtiem: Volodina atklāj, kuras zvaigžņu zīmes veidos likteni jūlijā

 

Svari

Svariem šajā periodā var rasties vēlme uzņemties pārāk daudz. Svarīgi ir apgūt prasmi noteikt veselīgas robežas un atcerēties, cik būtiska ir atpūta. Tas ir ļoti svarīgi.

Izmantojiet pozitīvo enerģiju, kas jūs ieskauj, un aktīvi sazinieties ar apkārtējiem. Šis ir arī lielisks laiks, lai izpaustu empātiju un sapratni pret citiem.

Turklāt šī nedēļa ir piemērota jaunu paziņu iepazīšanai un draudzības veidošanai. Esi atvērts jauniem satikšanās brīžiem, tie var sagādāt tev daudz prieka.

Jūsu draudzīgums nepaliks nepamanīts, un jūs radīsiet simpātijas, kas var būt jums noderīgas. Tomēr jums var būt tendence būt pārāk atturīgam rīcībā. Bieži plānojat daudzas lietas, bet nekad tās nesākat. Iespējams, ir pienācis laiks sakārtot lietas un koncentrēties uz svarīgākajiem uzdevumiem.

 

Skorpions

Skorpioni, šajā periodā esi uzmanīgs, lai nepārslogotu sevi. Tavs ieradums ātri risināt lietas var novest pie tā, ka uzņemies pārāk daudz.

Jums var būt grūti pieņemt lēmumus, un vilcināšanās var radīt problēmas. Izsveriet visus “par” un “pret”, bet neatlieciet lēmuma pieņemšanu pārāk ilgi.

 

Darbā Saturns sniegs tev vērtīgu palīdzību, padarot tevi īpaši organizētu. Izmanto šo efektivitāti, lai palīdzētu draugiem vai veltītu laiku labdarībai.

Tomēr šajā laikā tu vari justies noslēgts un nevēlēties atvērties pasaulei. Tas var izpausties arī impulsīvos pirkumos, ko veic citu ietekmē.

Tev būs grūti pieņemt lēmumus, un tu vari justies apmaldījies neziņā. Atmosfēra ap tevi būs saspringta un gandrīz elektrizējoša. Ja tev ir pusaudži, esi gatavs saskarties ar grūtībām un strīdiem. Tomēr nav iemesla panikai. Esi atvērts sarunām, un tu spēsi atrast veidus, kā panākt saskaņu.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment