Šajās dienās oktobrī esiet īpaši piesardzīgi: Tamāra Globa brīdina par riskiem saules aptumsuma periodā

Tamāra Globa aprēķināja prognozi 2024. gada oktobrim. 

Dienas, kurām būs jāpievērš pastiprināta uzmanība: 2.oktobris, 4., 9., 10., 11., 13., 17., 24., 28., 30., 31.oktobris. Šajās dienās esiet īpaši uzmanīgs, bet tajā pašā laikā dariet to, kas jums patīk. Un nekādā gadījumā nezaudējiet pārliecību par savām spējām.

MĒNEŠA RAKSTUROJUMS

Oktobris ir Svaru mēnesis, spēku līdzsvara periods. Šis ir laiks, kad dabas spēks mūs burtiski pārceļ no viena gada stāvokļa citā. Un cilvēka dzīvē šis ir arī rezumēšanas laiks. Gada pirmā daļa pagājusi, tuvojas otrā. Starp pagātni un nākotni rodas robeža, kas raksturīga vienlīdzībai. Varas vienlīdzība. Tas pats ir zīmē. Svaru zīmē dzimušie bieži domā par jautājumiem, kas saistīti ar sociālo vienlīdzību, biznesa un personiskajām partnerattiecībām un taisnīgumu. Dieva priekšā visi ir vienlīdzīgi, likuma priekšā visi ir vienlīdzīgi.

Un nereti šie cilvēki burtiski ieklausās cita cilvēka problēmās, cenšas sevi nostādīt šīs personas vietā, paliekot nepārliecināti. Viņi bieži nonāk lēmumu un izvēles priekšā, jo pati Svaru zīme ir divi krūzes. Taisnības kausi. Un, ja kāds atsver, tad nav ne harmonijas, ne taisnīguma, ne vienlīdzības. Svari zina, kā veidot tiltus starp cilvēkiem un sabiedrību. Tie attīstās kolektīvās rīcības un sabiedrības interesēs. Šie cilvēki paļaujas uz draugiem, partneriem, ģimeni.

2. oktobris – gredzenveida Saules aptumsums. Šajā periodā cilvēkiem, kas cieš no kaitēm, jābūt īpaši uzmanīgiem ar savu veselību. Ja jūs asi uztverat visu, kas notiek jums apkārt, tad šis periods nesīs jums problēmu uzliesmojumu. Tāpēc centies nekādā gadījumā neielaisties konfliktos – tie var vairot tavas problēmas. Īsi atgādināšu par uzvedības noteikumiem aptumsuma laikā.

Pirmkārt, nepārslogojiet savu vēderu, jo šajā gadījumā ēdiens var kļūt par jūsu ienaidnieku, nevis kaut kas tāds, kas dod možumu. Ļoti rūpīgi pārraugiet savu ikdienas rutīnu un miegu. Daudzi cilvēki padomus par kontrastdušu uztver viegli. Kontrasta duša sagatavo ķermeni, apziņu un zemapziņu tam, ka pēkšņi var rasties negaidītas situācijas.

Lasi vēl: Lai tulpes labi iesakņotos oktobrī, kā pareizi stādīt sīpolus

Tāpēc, ja no rīta vai dienas laikā lietojat kontrastdušu (aukstu, karstu, aukstu), tad iekšā esat gatavs negaidītām situācijām.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment