Es gatavoju ātras un vienkāršas pusdienas un dalos idejā ar jums. Receptei vajadzēs maltā gaļa, kāposts.
Esmu pārliecināta, ka jūs gatavojat garšīgi, taču neaizmirstiet, ka ir arī iesācēju mājsaimnieces, kurām recepte būs aktuāla.
Gatavošana:
Receptei izmantošu aptuveni 500 g maltās gaļas, daudzumu var palielināt.
Es ņemu arī vienu sīpolu un dažus svaigus kāpostus, apmēram 200 g.
Kāpostus un sīpolu sasmalcinu blenderī un pievienoju maltajai gaļai.
Pievienošu arī rīsus, sausā veidā ņemu 2,5 ēd.k. l., tas ir apmēram 50 g, vāra, līdz gatavs.
Ja jums ir rīsi maisos, varat tos uzvārīt, tas ir vēl ērtāk.
Pievienojiet vienu olu, sāli un piparus pēc garšas.
Kārtīgi samaisa.
Lasi vēl: Vīna korķi burciņā, kas liecina par interesantu ideju no Spānijas
Saslapinu rokas ar aukstu ūdeni, veidoju kotletes un apviļā rīvmaizē.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu..
Tevi noteikti interesēs
- “Tu taču bez bērniem, tev nav sarežģīti”: Māsa bērnus uz vasaru atstāja man — pati aizlidoja uz Turcijuby Rinalds Bergmanis
- Cik ilgi var darbināt auto motoru tukšgaitā bez sekām: mehāniķa atbildeby Rinalds Bergmanis
- TOP 5 vislaimīgākie meiteņu un zēnu vārdi latviešu kalendārā: plus katra talismansby Laura Andersone