Es gatavoju ātras un vienkāršas pusdienas un dalos idejā ar jums. Receptei vajadzēs maltā gaļa, kāposts.
Esmu pārliecināta, ka jūs gatavojat garšīgi, taču neaizmirstiet, ka ir arī iesācēju mājsaimnieces, kurām recepte būs aktuāla.
Gatavošana:
Receptei izmantošu aptuveni 500 g maltās gaļas, daudzumu var palielināt.
Es ņemu arī vienu sīpolu un dažus svaigus kāpostus, apmēram 200 g.
Kāpostus un sīpolu sasmalcinu blenderī un pievienoju maltajai gaļai.
Pievienošu arī rīsus, sausā veidā ņemu 2,5 ēd.k. l., tas ir apmēram 50 g, vāra, līdz gatavs.
Ja jums ir rīsi maisos, varat tos uzvārīt, tas ir vēl ērtāk.
Pievienojiet vienu olu, sāli un piparus pēc garšas.
Kārtīgi samaisa.
Lasi vēl: Vīna korķi burciņā, kas liecina par interesantu ideju no Spānijas
Saslapinu rokas ar aukstu ūdeni, veidoju kotletes un apviļā rīvmaizē.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu..
Tevi noteikti interesēs
- Māsa Elīna ar savu ģimeni ievācās dzīvoklī man pretī; sākumā palūdza izņemt bērnu no skolas, vēlāk jau noteica ko man darīt – ko mēs no šī ieguvām
- Sinoptiķi nāk klajā ar jaunākajām prognozēm: no 12. decembra Latvijā laika apstākļi mainīsies
- Lai gan daudzi autovadītāji Latvijā joprojām brauc ar šādu ”tūningu”, par to uz ceļa var ne tikai anulēt TA, bet arī piemērot sodu
- Lasis kļūs patīkami sulīgs un garšām piepildīts, ja to pārklāsiet ar trim vienkāršām sastāvdaļām, ko iecienījis itāļu pavārs
- Autovadītāju uzmanībai: no 11. decembra stājas spēkā jaunie likumi attiecībā uz ātruma pārsniegšanu
- ”Omniva” gatavojas īpašnieka maiņai: ko tas nozīmē un kā tas varētu skart klientus














