Sajauc šīs 2 sastāvdaļas un ielej podā. Pagaidiet 30 minūtes, efekts pārsniegs visas jūsu cerības!

Kaļķakmens ir “populāra” problēma daudzās vannas istabās. Šāda veida traipus ir diezgan grūti notīrīt, it īpaši, ja jūs regulāri netīrāt tualeti. Veikalu ķimikālijas izmantoju tikai kā pēdējo līdzekli. Tāpēc šodien es ierosinu sagatavot efektīvu līdzekli, neizejot no mājām.

Kā novērst aplikuma veidošanos

Kaļķakmens ir nešķīstoši sāļi, kas nosēžas uz tualetes sienām, veidojot blīvu, raupju dzeltenu slāni. Kaļķakmens veidošanās iemeslus var saistīt ar savlaicīgu iztukšošanu, tvertnes noplūdi, mikroplaisām un citiem keramikas defektiem.

Lai tualetes poda virsma būtu gluda, tīrīšanai neizmantojiet metāla birstes, kā arī nelejiet bļodā verdošu ūdeni. Ideālā gadījumā pēc katra tualetes apmeklējuma jums vajadzētu notīrīt netīrumus ar plastmasas suku.

Kā tīrīt tualeti, līdz lai tā spīd

Nav nekā labāka par mājas līdzekļiem pret akmeņiem. Tas ne tikai ietaupa ģimenes budžetu, bet arī pierādītu efektivitāti. Visas nepieciešamās sastāvdaļas ir pilnīgi drošas cilvēkiem un jau atrodas jūsu virtuves plauktā. Tātad, mums ir vajadzīga soda un citronskābe.

Cepamā soda + citrons

Pagatavošana: pievienojiet 1/4 tase citronskābes 1/3 tasei cepamās sodas. Rūpīgi samaisiet. Iegūto līdzekli ielej podā un samaisa ar ūdeni, līdz veidojas putas. Atstājiet 30-40 minūtes, pēc tam noskalojiet ar lielu daudzumu silta ūdens un notīriet ar otu.

Lasi vēl: Lilijas mīl šo mēslojumu pavasarī: tās aug aktīvi un bagātīgi zied ar lieliem ziediem.

Citronskābes vietā varat izmantot svaigi spiestu citronu sulu.

Citronu skābe

Sajauciet citronskābi ar ūdeni, lai iegūtu biezu pastu. Uzklājiet to vietās ar sacietējušu aplikumu. Atstājiet 15 minūtes un pēc tam noņemiet masu, izmantojot otu vai sūkli (cietā puse).

Lasi vēl: Ņemu glāzi griķu, kāpostu un gatavoju ātras vakariņas: šo varu ēst katru dienu

Jūs varat arī uzklāt citrona pastu uz papīra dvieļa gabaliņiem un novietot tos poda malu apakšās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment