Sajauciet 1 garšvielu ar ūdeni un mušas netuvosies Jūsu mājai!

Vasarā mušas atrašana savā dzīvoklī vai privātmājā ir ierasta parādība. Kaitinoši kukaiņi iekļūst telpā pa atvērtiem logiem, durvīm, ventilāciju, sēž uz ēdiena. Bet ir drošs veids, kā atbrīvoties no mušām, izmantojot tikai vienu garšvielu.

Kā atbaidīt kukaiņus no mājām?

Līmlentu piekāršana un slazdu uzstādīšana ir risinājums, taču ne budžetam draudzīgākais. Nav nepieciešams pirkt dārgus produktus, ja ir efektīva alternatīva – kanēlis. Garšviela ir lēta un absolūti droša videi.

Mušas ir jutīgas pret smakām, taču tās nav vienīgās. Šī aromātiskā garšviela var arī atbaidīt skudras un klaiņojošus kaķus. Pietiek uzkaisīt pulveri uz palodzes un jūsu mājoklis būs droši pasargāts no kaitinošiem kukaiņiem vai dzīvniekiem.

Lasi vēl: “Sapņi negaidīti piepildīsies”: 2024. gada maija beigās 3 zvaigžņu zīmes sagaida savas lolotās vēlmes piepildījumu

Pašdarināts mušu atbaidīšanas līdzeklis

Vēl viena garšviela palīdzēs novērst jebkādu kukaiņu invāziju mājā – kajēnas pipari. Tas lieliski sader ar gaļu, zivīm, pākšaugiem, zupām un buljoniem, tāpēc daudzām mājsaimniecēm tas ir virtuves plauktā.

Gatavošanas process ir ļoti vienkāršs:

Paņemiet glāzi karsta ūdens. Pievienojiet tam 1 tējkaroti piparu.

Visu kārtīgi samaisa un ļauj atdzist. Pēc tam šķidrumu ielej traukā ar smidzināšanas pudeli. Gatavs!

Vienkārši izsmidziniet produktu vietās, kur visticamāk parādās mušas. Parasti tās ir durvis, logi un palodzes. Kajēnas piparu izteiktais aromāts atbaidīs kukaiņus un jūs ilgi nedzirdēsiet to kaitinošo dūkoņu.

Lasi vēl: Flokši ziedēs daudz greznāk un ilgāk. Varbūt jūs to nezinājāt.

Eikalipts vai piparmētra ir lieliska alternatīva. Novietojiet vairākus puķu podus pie loga vai novietojiet uz palodzes smaržīgu paciņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment