Sajauciet zobu pastu ar sāli, un jūs iegūstat pastu, kas var notīrīt gandrīz jebko.

Šajā rakstā es padalīšos ar recepti tīrīšanas līdzeklim, ar kuru varat noņemt taukus, kaļķakmens un citus dažādus piesārņotājus.

Paņemiet nelielu trauku un ielieciet 1 ēdamkaroti sāls.

Pēc tam pievienojiet 1 ēdamkaroti zobu pastas.

Un 1 ēdamkarote trauku mazgāšanas līdzekļa.

Lasi vēl: “Kālija humāts” ķiploku galviņu augšanai un dārzeņu kultūru labākai uzglabāšanai. Efektīvs līdzeklis – nebija problēmu (raža ir satriecoša)

Iegūto tīrīšanas līdzekli var izmantot virtuves tīrīšanai: izlietnei, plīts, krāsns, flīzes.

Ja vēlaties izmantot šo tīrīšanas līdzekli vannas istabas tīrīšanai, pievienojiet tam 1 ēdamkaroti etiķa.

Tagad rūpīgi sajauciet visas sastāvdaļas, un tam vajadzētu būt tīrīšanas pastas rezultātam.

Ar šo tīrīšanas līdzekli varat iztīrīt daudzas lietas. Piemēram, tas ir lieliski piemērots tualetes tīrīšanai. Ielejiet nedaudz pastas uz tualetes sienām. Izmantojiet otu, lai vienmērīgi sadalītu pastu pa tualeti un atstājiet 15 minūtes. Tas var būt garāks.

Pēc kāda laika jūs varat tīrīt tualeti ar suku.

Šī pasta ir lieliski piemērota arī tad, ja jātīra izlietne neatkarīgi no tā, vai tā atrodas vannas istabā vai virtuvē, jaucējkrāni, vanna vai dušas paliktnis vai flīzes no kaļķakmens. Ja vēlaties izmantot šo tīrīšanas līdzekli virtuves tīrīšanai, pievienojiet karstu ūdeni, nevis etiķi. Un ar šo pastu jūs varat viegli nomazgāt taukus no flīzēm, krāsnīm un virtuves fasādēm. Lūdzu, ņemiet vērā: ja jūsu virtuves fasādes ir spīdīgas, pārbaudiet to neuzkrītošā vietā, lai tās nesaskrāpētu sāls. Ar šo pastu var notīrīt arī flīžu šuves, palodzes un gaišas krāsas kedas, arī kedu zoles.

Lai notīrītu izlietni un jaucējkrānu, izklājiet pastu ar mitru sūkli. Tad jums tas kādu laiku jāatstāj. Pietiks ar 15 minūtēm. Šajā laikā visi netīrumi, tauki, ziepes un kaļķa nogulsnes mīkstinās, un jums būs vieglāk visu nomazgāt.

Pēc kāda laika jāiztīra izlietne un jaucējkrāns ar sūkli, un pēc tam viss kārtīgi jāizskalo ar tekošu ūdeni.

Pēc mazgāšanas visu noslaukiet ar sausu, tīru drānu. Pēc tīrīšanas skatieties, vai izlietne mirdz. Turklāt vannas istabā tagad ļoti patīkami smaržo. Tas ir, šis tīrīšanas līdzeklis mums nodrošina tīrību, svaigumu un patīkamu aromātu.

Lasi vēl: Maks pārplīsīs no lielas naudas: Globa prognozēja vērienīgu naudas veiksmi trim zvaigžņu zīmēm no 27. jūnija

Tas arī viss, draugi, tikai dažas sastāvdaļas, un mums ir tīrīšanas pasta virtuves, vannas istabas un citu tīrīšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment