Sāksies smags un grūts periods: 2024. gada rudens būs grūts laiks 3 zvaigžņu zīmēm

Viņi būs spiesti tikt galā ar izaicinājumiem, tas prasīs no viņiem maksimālu izturību. Jums sāksies ļoti smags rudens periods dzīvē. Nāksies tam lēnām tikt pāri. 

Ūdensvīrs

Rudens viņiem sagādās negaidītus šķēršļus ceļā uz izvirzītajiem mērķiem. Iespējami konflikti darbā un personiskajās attiecībās. Šiem cilvēkiem ir jābūt pacietīgiem un elastīgiem, lai izvairītos no nopietnām sekām.

Šī ir nedēļa, kas aicina jūs atkal atvērt savu sirdi cerībai, Ūdensvīr. Par svētībām, skaistumu, vēlmēm un brīnumiem.

Par jūsu nākotni un bagātību, kas jūs gaida. Un šī ir nedēļa, kas aizved jūs dziļāk sarunā ar dzīvi, daloties gudrībā un atziņās par plašākām perspektīvām, kas ir šeit, lai pārveidotu un paplašinātu jūsu uzskatus.

Ūdensvīrs ir tikpat kaislīgs, cik viņš ir apņēmīgs. Šī drosmīgā ūdens zīme neļaus smagam darbam traucēt viņu ceļā uz panākumiem. Galu galā viņiem ir lielas ambīcijas savā karjerā.

Kad dēls atveda jauno draudzeni uz mājām Rīgu, bet pēc šīs reizes tas vairs nekad neatkārtosies

Viņu intensīvais raksturs palīdz viņiem strādāt ilgas stundas un pārvarēt visus šķēršļus, kas var rasties. Ūdensvīra darba ētika ir kaut kas tāds, par ko ir jābrīnās (un varbūt pat nedaudz jābaidās). Šī iemesla dēļ jums viss izdosies.

Svari

Ģimenē rudens būs emocionālu pārbaudījumu periods. Iespējami iekšēji konflikti un spriedze. Jebkurā gadījumā labāk nav atstāt novārtā citu palīdzību.

Ienesiet vairāk plūsmas savās dienās, Svari. Piepildiet tos ar vairāk skaistuma un uztura, kas bagātināti ar ieradumiem un kustībām, kas tuvina jūs sev un sāk nostiprināt jūsu vēlmes šajā materiālajā pasaulē.

Šīs kustības atbalstīs dziļo dziedināšanu, transformāciju un tuvību, ko Venera nes, ceļojot pa jūsu dziļumiem.

 

Lasi vēl: Kādu apģērbu valkā tikai mūsu sievietes, bet ārzemēs tas jau sen ir aizmirsts (Foto)

Auns 

2024. gada rudens būs finansiāli grūts un pat ļoti sarežģīts laiks. Iespējami neparedzēti izdevumi, iespējama arī ienākumu nestabilitāte šajā posmā, tomēr jums izdosies ar to visu tikt galā.

220.lv steidz izplatīt ļoti būtisku informāciju tiem, kuri ir iepirkušies vai tikai iepirksies šajā veikalā!

 

Šiem cilvēkiem rūpīgi jāplāno savs budžets un jāizvairās no riskantiem finanšu ieguldījumiem. Pretējā gadījumā šis var izvērsties ļoti ilgstoši.

Ļaujiet savam prātam dziļi elpot, Aun. Lai tas sāk elpot līdzi zemei, šūpojoties ar kokiem, atceroties rāmo klusumu.

Lasi vēl: Kad dēls atveda jauno draudzeni uz mājām Rīgu, bet pēc šīs reizes tas vairs nekad neatkārtosies

Šī nedēļa šajā telpā ienesīs lielāku vieglumu un plūdumu, savukārt Venera aicina uz prieku, rotaļām un radošu izpausmi. Lai šī nedēļa atnes jūs mājās caur mierpilniem brīžiem, smiekliem un radošumu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment