Sāksies zelta sērija: zodiaka zīmes, kuras no 13. septembra līdz 20. septembrim saņems vieglu naudu

Marss un Jupiters vairākiem zodiaka apļa pārstāvjiem, dāvās miljons iespēju.

Marss ir enerģijas planēta. Kad viņa satiekas ar Jupiteru – veiksmes un naudas aizbildni, tad var beidzot izelpot. Tie zodiaka aprindu pārstāvji, kuri nonākuši favorītos pie debess ķermeņiem, var rēķināties, ka finanses pašas nonāks viņu rokās. Bet nesteidzieties stipri priecāties. Ir nianse, kas var uzreiz pārvilkt svītru ieguvumam.

Patiešām, no 13. līdz 20. septembrim paveras neticamu iespēju periods, kad var nopelnīt, praktiski nepieliekot pūles. Tāpat favorītiem var atmaksāt veco parādu vai pateikties par pagātnē izdarīto pakalpojumu.

Tikai, lūk, finanses cik viegli pienāks, tikpat viegli arī pametīs zodiaka aprindu pārstāvju maciņu. Jupiteram patīk tērēt līdzekļus, īpaši tagad, kad vējainā zīmē atrodas dvīņi. Pat stingrais Marss vēža, kuram ir nosliece uz uzkrāšanu, nespēj apturēt Jupitera finansiālos nodomus.

No šīs situācijas ir tikai viena izeja. Tagad, kad zināt, ka pie jums nāks nauda, jāuzliek ierobežojums uz kartes, lai finanšu līdzekļi kaut nedaudz aizkavētos kontā. Varat arī parunāt ar kādu draugu, lai viņš jūs pieskata un kalpo kā “stop signāls”, ja sākat pirkt visādas nenoderīgas lietas.

Tātad, kura no zodiaka zīmēm būs favorītēs pie Marsa un Jupitera? Kam tad uz galvas gāzīsies neticama finansiāla veiksme?

Dvīņi

Šīs zīmes cilvēkiem jau sen ir problēmas ar naudu. Šķiet, ka viņi nopelna pietiekami daudz, taču  nevar segt visu vēlmju sarakstu. Marsa un Jupitera sekstilā Dvīņi varēs ievērojami palielināt savu budžetu, taču diez vai viņi spēs gudri pārvaldīt savas finanses.

Lasi vēl: Garšīga piedeva tējai un jebkuriem dzērieniem, kas gatavoti no parastajiem citroniem – var pagatavot ziemā un vasarā

Dvīņi ļoti ilgi gaidīja lielas summas. Diez vai kāds spēs viņus pārliecināt atlikt naudu lietainai dienai.

5 sieviešu vārdu īpašnieces, kuras nenovērtē patiesu mīlestību, jo viņas uzskata, ka tā nepastāv

Jaunava

Pārsteidzoši, bet pat pārdomātākais horoskopa pārstāvis arī nonācis šajā vieglprātīgo tranžīru uzskaitījumā. Kādas tikai transformācijas nenotiek ar cilvēkiem Marsa un Jupitera laikā! Jaunavām labāk rēķināties ar kolēģu palīdzību, tā viņi varēs dubultot savus uzkrājumus, taču tagad galvenais uzdevums ir tos saglabāt. Padoms tas pats: vienkārši slēdziet maku ciet līdz 20. septembrim vai uzreiz laidiet finanses lietā.

Gatavojieties maģijai: Pāvels Globa nosauca trīs zīmes, kurām rudenī veiksies

Strēlnieks

Marss un Jupiters dos šī zvaigznāja pārstāvjiem daudz iespēju nopelnīt vairāk un pacelties pa karjeras kāpnēm. Bet, ja zaudēt ienākumus nav tik slikti, tad sabojāt savu reputāciju un priekšnieku aizrādīt par stulbumu ir tas, kas patiešām ir biedējoši. Tāpat var rasties konflikti ar savu otro pusīti naudas dēļ.

Lasi vēl: Ņem plānāko un lētāko speķi un gatavo – uzkodu recepte

Centieties nelamāties finanšu “sadalīšanas” laikā un neiekļaut strīdā nākotnes peļņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment