Šī aknu gatavošanas versija ir mana mīļākā, un es steidzos dalīties tajā ar jums. Pat tie, kam negaršo aknas, vēlēsies izmēģināt arī šo recepti. Es nesen izmēģināju šo ēdienu pie drauga, un tagad es to bieži gatavoju pusdienās vai vakariņās.
Gatavošana:
1. Man labāk patīk gatavot šo ēdienu no vistas aknām, tas izrādās maigāks. Aknas noskaloju ar ūdeni, lieku dziļā šķīvī un sakuļ ar blenderi viendabīgā masā. Tad aknām pievienoju olu un pieleju pienu.
2.Pievieno sāli, maltus melnos piparus un miltus.
Šķīvja saturu samaisa ar putojamo slotiņu līdz gludai viendabīgai masai.
Tevi arī varētu interesēt
3. Cepamo formu ieziež ar augu eļļu. Es izklāju pirmo kārtu ar apceptiem burkāniem un sīpoliem.
Lasi vēl: Dievs apbērs ar skūpstiem: Volodina nosaukusi divas zīmes, kurus bagātība gaidīs līdz maija sākumam
Es vienmērīgi sadalu dārzeņus.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- 4 labākie veidi, kā likvidēt ūdens traipus uz koka virsmāmby Anete Vītola
- Garda un viegli pagatavojama mājas pica, kas pārspēj kafejnīcā nopērkamāsby Anete Vītola
- Laika ziņu eksperts Martins Bergšteins paziņo, ka jau nedēļas nogalē laika apstākļi par pavasari “jokos” un tas turpināsies līdz pat aprīļa vidumby Laura Blūma