4.Tālāk nāk cietā siera kārta. Sieru sarīvju uz rupjās rīves.
5. Trešais slānis ir aknu masa.
6.Tālāk es atkārtoju slāņus vēlreiz. No šī sastāvdaļu daudzuma man sanāca 2 veidnes 22 cm reiz 8 cm. Ieliku līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 45-50 minūtēm.
Sacepums gatavs! Viņa labi saglabā savu formu. Es parasti pasniedzu aukstu, man liekas, ka tā garšo labāk.
Kartupeļu biezenis ir ideāls kā garnīrs. Varu teikt, ka šis, manuprāt, ir viens no veiksmīgākajiem aknu sagatavošanas variantiem.
Lasi vēl: Maks tiks piepildīts ar banknotēm: Globa prognozēja naudas veiksmi trim zvaigžņu zīmēm no 12. aprīļa
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Pazuda kā nebijušas: pazīstams celtnieks nosauca labākās metodes betona plaisu blīvēšanaiby Rinalds Zembergs
- Pļaviniekos vēl ilgi apsprieda mīlestību starp skaisto meiteni un vietējo “slikto zēnu”; beigas gan nebija tādas, kādas visi bija iedomājušiesby Aigars Andersons
- Kāpēc pieredzējušas mājsaimnieces mīklai pievieno etiķi un kādas priekšrocības tas sniedzby Evita Šulce