Sāku biežāk pirkt aknas, kad ciemos nogaršoju šo ēdienu. To ēd pat tie, kam negaršo aknas

4.Tālāk nāk cietā siera kārta. Sieru sarīvju uz rupjās rīves.

5. Trešais slānis ir aknu masa.

6.Tālāk es atkārtoju slāņus vēlreiz. No šī sastāvdaļu daudzuma man sanāca 2 veidnes 22 cm reiz 8 cm. Ieliku līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 45-50 minūtēm.

Sacepums gatavs! Viņa labi saglabā savu formu. Es parasti pasniedzu aukstu, man liekas, ka tā garšo labāk.

Kartupeļu biezenis ir ideāls kā garnīrs. Varu teikt, ka šis, manuprāt, ir viens no veiksmīgākajiem aknu sagatavošanas variantiem.

Lasi vēl: Maks tiks piepildīts ar banknotēm: Globa prognozēja naudas veiksmi trim zvaigžņu zīmēm no 12. aprīļa

Labu apetīti!

Leave a Comment