4.Tālāk nāk cietā siera kārta. Sieru sarīvju uz rupjās rīves.
5. Trešais slānis ir aknu masa.
6.Tālāk es atkārtoju slāņus vēlreiz. No šī sastāvdaļu daudzuma man sanāca 2 veidnes 22 cm reiz 8 cm. Ieliku līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 45-50 minūtēm.
Sacepums gatavs! Viņa labi saglabā savu formu. Es parasti pasniedzu aukstu, man liekas, ka tā garšo labāk.
Kartupeļu biezenis ir ideāls kā garnīrs. Varu teikt, ka šis, manuprāt, ir viens no veiksmīgākajiem aknu sagatavošanas variantiem.
Lasi vēl: Maks tiks piepildīts ar banknotēm: Globa prognozēja naudas veiksmi trim zvaigžņu zīmēm no 12. aprīļa
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- “Būs jūtams rudens vai pavasaris, bet ne vasara…”: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar jaunākajām laika prognozēmby Laura Kārkliņa
- 17. jūnijs Ražas diena: jāstaigā pa rīta rasu un jāvēdina māja – tautas ticējumiby Laura Kārkliņa
- Dabas draugs Vilis Bukšs publicē jaunāko prognozi uz Jāņu nakti: ”Daudziem var nepatikt”by Sandra Ločmele