4.Tālāk nāk cietā siera kārta. Sieru sarīvju uz rupjās rīves.
5. Trešais slānis ir aknu masa.
6.Tālāk es atkārtoju slāņus vēlreiz. No šī sastāvdaļu daudzuma man sanāca 2 veidnes 22 cm reiz 8 cm. Ieliku līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 45-50 minūtēm.
Sacepums gatavs! Viņa labi saglabā savu formu. Es parasti pasniedzu aukstu, man liekas, ka tā garšo labāk.
Kartupeļu biezenis ir ideāls kā garnīrs. Varu teikt, ka šis, manuprāt, ir viens no veiksmīgākajiem aknu sagatavošanas variantiem.
Lasi vēl: Maks tiks piepildīts ar banknotēm: Globa prognozēja naudas veiksmi trim zvaigžņu zīmēm no 12. aprīļa
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Eiropa strādā pie būtiskām izmaiņām satiksmes drošības noteikumos – visvairāk tie skars automašīnas vecākas par 10 gadiemby Sandra Ločmele
- “Tautai ir jāzina savas varones!”: TV personība Armands Simsons dalās nepatīkamā pieredzē, ko piedzīvojis no kādas sievietesby Laura Blūma
- Klajā nākuši priecīgi un garšīgi jaunumi saistībā ar skatītāju iemīļoto filmiņu “Straume”by Laura Blūma