Sāku saldēt bietes ziemai: labāk nekā svaigas – 4 viltīgas metodes. Visu ziemu bietes izmantoju zupai, salātiem

Es jums pastāstīšu par biešu sasaldēšanu un parādīšu, kā to izdarīt vienkārši, ātri un pareizi. Četri paņēmieni un atjautīgi triki: tā ir bietes sasaldēšana.

Kāpēc, ja tas jau ir saglabāts? Un ne visiem tā ir saglabāta. Un – daļa metožu ir praktiski pusfabrikāts. Kas ir ļoti labi – un ietaupa laiku, vietu pagrabā. Un nervus – ja pagrabs ir silts, pārāk auksts, sauss vai pārāk mitrs.

Tagad es jums sīki pastāstīšu par metodēm.

Metode Nr. 1. Vesels. Vidēja lieluma un mazām bietēm

Piemērots visiem mērķiem – vārīšanai, cepšanai.

Ko darīt. Bietes nomazgā, izžāvē – dažas stundas, lai mitrums izkļūtu no mizas. Iesaiņo polietilēnā, sasien maisiņos un ievieto saldētavā.

Un kas tālāk? Mazus, vidēja lieluma sakņu dārzeņus var vārīt, neatsaldējot. Un, ja lieli – un izvārīt var arī izvārīt. Bet tas nav racionāli: ir arī citas metodes.

2. metode. Sagrieziet kubiņos, šķēlēs vai gredzenos: ko darīt ar lielām bietēm?

Svaigas, vārītas …un ceptas.

Šī ir ģeniāla metode. Lielākos sakņu dārzeņus var nomizot no mizas – un sasaldēt. Bet tad tās būs jācep – vārītas nav vērts: tās ļaus iztecēt sulai.

Bērniem ar šādiem vārdiem tiek atņemti sargeņģeļi: liela iespēja, ka viņus bieži vajās neveiksmes

Tāpēc:

Varat sagriezt mizotas bietes vārītas un sagriezt: kubiņus, dažāda lieluma šķēles, plāksnes, gredzenus. Sasaldē polietilēnā, ar salveti notīrot mitrumu no virsmas.
Var sasaldēt nomizotu biešu siera šķēlītes, piemēram, cepšanai. Vai mikroviļņu krāsnī.

Lasi vēl: Kaķu nakts dzīve: kas īsti notiek, kamēr jūs guļat

Jūs varat cept cepeškrāsnī veselas svaigas bietes un sagriezt šķēlītēs.
Vai arī cept nomizotas lielas šķēles, riņķus. Cep uz cepšanas paplātes, folijā. Jūs varat apsmērēt ar garšīgu eļļu, garšvielām, garšaugiem, ķiplokiem.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment