Sāku to pievienot maltai gaļai, tagad kotletes ir 5 reizes garšīgākas

Par šo triku jūs varat pārdot savu dvēseli velnam.

Kotletes ir viens no visizplatītākajiem pusfabrikātiem. Man šķiet, ka katra mājsaimniece vismaz reizi nedēļā gatavo kotletes.

Kotletes var pagatavot no dažādiem gaļas veidiem – liellopa, cūkgaļas, vistas, tītara, kā arī veģetārām sastāvdaļām, piemēram, pākšaugiem vai dārzeņiem. Tās var pielāgot dažādām diētām un garšas vēlmēm. Kotletes parasti satur proteīnus un citas būtiskas uzturvielas no gaļas, olām un piedevām, kas padara tās par barojošu ēdienu, īpaši, ja tās tiek papildinātas ar dārzeņiem vai graudaugiem.

Marsa, Saturna un Saules trigona enerģija dažām zvaigžņu zīmēm novembrī, iespējams, nesīs panākumus

Šodien pastāstīšu par savām maltās gaļas gatavošanas niansēm, kā arī par triku, ko sāku pievienot maltajai gaļai, pēc kuras kotlešu garša tiešām mainījās un uz labo pusi.

Padomi maltās gaļas pagatavošanai

1. Visgaršīgāko malto gaļu iegūst no dažāda veida gaļas – cūkgaļas, liellopa gaļas, vistas, tītara. Labāk ir pakārt treknu un liesu gaļu.

2. Malto gaļu nedrīkst atšķaidīt ar pienu. kā to dara dažas mājsaimnieces, bet ar ledus ūdeni. Vai vēl labāk, gaļas vai vistas buljonu. Maltā gaļa jāatšķaida līdz bieza skābā krējuma konsistencei, un pēc tam jāļauj nostāvēties ledusskapī 2 – 3 stundas.

Ko tava miega poza atklāj par tavu raksturu un personību

3. Maltajai gaļai NELIETOJIET olas, jo tās neļauj kotletēm būt gaisīgām.

4. Jo vairāk sīpolu maltā gaļā, jo garšīgākas ir kotletes.

Lasi vēl: Uzzini, ko liktenis tev sagādājis, izvēloties laimīgo četrlapu āboliņu

5. Maizi labāk aizstāt ar dārzeņiem – rīvētu kabaci, kartupeļiem, kāpostiem. Šādas kotletes būs ne tikai garšīgas un sulīgas, bet arī veselīgas.

 

Bet kas tā par garšvielu, kas tik ļoti palīdz uzlabot kotlešu garšu? Par to vairāk raksta otrajā daļā!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment