
Burvju garšviela
Un maģiskā garšviela, kas padara kotletes daudz garšīgākas, ir maltais koriandrs. Maltais koriandrs ar malto gaļu dara īstus brīnumus. Kotletes iegūst interesantas garšas notis, maģisku aromātu, kas rosina ēstgribu.
Uz 500 gramiem maltas gaļas pietiek ar 1,5 tējkaroti malta koriandra.
Un, ja jums ir koriandra pupiņas, tad šajā gadījumā tās vispirms vajadzētu apcept sausā pannā un pēc tam sasmalcināt kafijas dzirnaviņās. Šis triks padarīs malto gaļu vēl aromātiskāku un garšīgāku.
Lasi vēl: Šīs zvaigznāju zīmes, ar lielu iespējamību, var sasniegt veiksmes un labklājības virsotnes 2025. gadā
Varu galvot, ka tik garšīgas kotletes vēl neesi ēdis. Pievienojot dažādas garšvielas, zaļumus, sīpolus, ķiplokus vai citas piedevas, var viegli mainīt kotlešu garšu, pielāgojot tās dažādām virtuvēm – no klasiskām latviešu līdz itāļu vai aziātu garšām. Bet šī garšviela to izcels vislabāk!
Un neaizmirsti, ja kotletes ir sulīgas un mīkstas, tas padara tās patīkamas ēšanai. Pildījumi, piemēram, siers vai dārzeņi, piešķir tām papildus tekstūru un garšas slāņus.
Kotletes ir sātīgs, vienkārši pagatavojams un pielāgojams ēdiens, kas labi der gan ikdienas maltītēm, gan svētku galdam. Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Siļķes smēriņš, kas pazudīs no galda pāris minūšu laikā: izskatās dārgs, bet maksā nieka centus
- “Es domāju, ka tas bija lācis…”: Rēzeknes novadā nakts vidū norisinās baisi notikumi
- Vai grims ir nepieciešams sievietei pēc 60 gadiem: ko saka un iesaka stilisti
- “Man vajag otru sievu”: kā latviete piekrita precēt arābu vīrieti ar pieciem bērniem
- Man zināma skolas pavārīte pastāstīja, kā pagatavot ideāli kraukšķīgus vistas stilbiņus, lai tie tiktu apēsti pāris minūtēs
- Svinējām jauno gadu savā Alūksnes mājā, bet tad atbrauca vīramāte ar saviem salātiem un mums visu izjauca: stāstu







