Salātiem var pievienot ķiplokus.
Vēl labāk, ja jums ir zaļumi, sagrieziet, sakapāt tos smalki.
Kā garšvielas iesaku izmantot maltus melnos piparus un sāli.
VIDEO:
Sajaucam visas sastāvdaļas kopā ar majonēzi. Pirms pasniegšanas vienmēr ļauju ēdienam stundu nostāvēties ledusskapī.
Lasi vēl: Es gatavoju kartupeļus jaunā veidā, izmantojot pudeli: (nu, ļoti interesanta recepte gan pusdienām, gan vakariņām)
Bet, ja nevarat vien sagaidīt, kad varēsiet to izmēģināt, neliedziet sev šo prieku!
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķu prognozes liecina, ka ziema var beigties tā īsti nesākusies: lielākās izmaiņas var sākties decembra sākumā
- Laika ziņu moderators Martins Bergšteins brīdina: Latvijai tuvojas ciklons, kas “nes” straujas izmaiņas laika apstākļos
- Kāpēc ziemā no plastmasas logiem nāk aukstums: viena detaļa atrisina problēmu — tas uzturēs jūsu māju siltu pat -40°C temperatūrā
- Priecīga ziņa ”Omniva” klientiem: ”Sākot no 2026.gada gaidāmas izmaiņas saistībā ar pakomātiem”
- Orhidejas aug haotiski un tāpēc nezied: dārznieces metode, kā savaldīt saknes, kas “lien ārā” no poda
- Kartupeļu salāti būs daudz krēmīgāki un garšīgāki, ja majonēzi aizstāsi ar vienu labāku sastāvdaļu










