Salātiem var pievienot ķiplokus.
Vēl labāk, ja jums ir zaļumi, sagrieziet, sakapāt tos smalki.
Kā garšvielas iesaku izmantot maltus melnos piparus un sāli.
VIDEO:
Sajaucam visas sastāvdaļas kopā ar majonēzi. Pirms pasniegšanas vienmēr ļauju ēdienam stundu nostāvēties ledusskapī.
Lasi vēl: Es gatavoju kartupeļus jaunā veidā, izmantojot pudeli: (nu, ļoti interesanta recepte gan pusdienām, gan vakariņām)
Bet, ja nevarat vien sagaidīt, kad varēsiet to izmēģināt, neliedziet sev šo prieku!
Tevi noteikti interesēs
- Spānis godīgi paskaidroja, kā latviešu sievietes atšķiras no spāņu sievietēm (un kāpēc viņam tagad ir grūti atgriezties mājās)
- Viņai ir 70, bet māja vienmēr kārtībā bez biežas uzkopšanas: 5 gudri triki no kaimiņienes
- Neatdod nevienam šajā dienā uguni: tautas ticējumi 5. novembrim – ko drīkst un nedrīkst darīt
- Jūs, iespējams, to nepamanāt, taču šīs 10 smalkās pazīmes nozīmē, ka cilvēki jūs patiesi ciena
- Kāpēc drošības jostai ir cilpa: par to kam tā ir nepieciešama daļa cilvēku nemaz nezina
- “Ziemas mēģinājums”: neparasti silts laiks, kam sekos aukstuma vilnis līdz nullei – kad var gaidīt sniegu










