Salātiem var pievienot ķiplokus.
Vēl labāk, ja jums ir zaļumi, sagrieziet, sakapāt tos smalki.
Kā garšvielas iesaku izmantot maltus melnos piparus un sāli.
VIDEO:
Sajaucam visas sastāvdaļas kopā ar majonēzi. Pirms pasniegšanas vienmēr ļauju ēdienam stundu nostāvēties ledusskapī.
Lasi vēl: Es gatavoju kartupeļus jaunā veidā, izmantojot pudeli: (nu, ļoti interesanta recepte gan pusdienām, gan vakariņām)
Bet, ja nevarat vien sagaidīt, kad varēsiet to izmēģināt, neliedziet sev šo prieku!
Tevi noteikti interesēs
- “Tādus vīriešus var atrast uz ielas!”: latviešu influencere atklāj, kāpēc tieši Itālijā kungi ir tik dāsni (+ VIDEO)
- Bankas pārstāvji skaidro, ko patiesībā nozīmē, kad redzi savā kontā atzīmi ”rezervēta summa”
- Omīte man iemācīja ziemā turēt iedegtu sveci siltumnīcā: atklāšu kāpēc un ko tas dos
- Baiļu diena, 19. decembris: kāpēc nevajadzētu apmeklēt, uzņemt svešiniekus pie sevis mājās
- TESTS. Izvēlies sniegpārsliņu un uzzini, ko Uguns Zirgs tev patiesībā atnesīs 2026. gadā
- Jau sākot ar 2026.gadu no šī Latvijas lielveikala sāks pazust konkrētie produkti: ”Šis gaidāms, gan Latvijā, gan Lietuvā”











