Salātiem var pievienot ķiplokus.
Vēl labāk, ja jums ir zaļumi, sagrieziet, sakapāt tos smalki.
Kā garšvielas iesaku izmantot maltus melnos piparus un sāli.
Sajaucam visas sastāvdaļas kopā ar majonēzi. Pirms pasniegšanas vienmēr ļauju ēdienam stundu nostāvēties ledusskapī.
Lasi vēl: Es gatavoju kartupeļus jaunā veidā, izmantojot pudeli: (nu, ļoti interesanta recepte gan pusdienām, gan vakariņām)
Bet, ja nevarat vien sagaidīt, kad varēsiet to izmēģināt, neliedziet sev šo prieku!
Tevi noteikti interesēs
- Agronomi šo ar ābelēm dara, kamēr vēl augļi nogatavojas: 4 lietas, ko jāpaspēj izdarīt augustāby Laura Andersone
- Izrādās, ka frāzi ”Vai jums vajadzīgs čeks” kasieres izmanto dēļ kādas viltības, par kuru jūs nezinātby Sandra Vīgante
- Baklažāni gruzīnu gaumē: šo ēdienu gatavoja mūsu viesi no Gruzijas – apēdām uzreiz visuby Laura Andersone