Salātiem var pievienot ķiplokus.
Vēl labāk, ja jums ir zaļumi, sagrieziet, sakapāt tos smalki.
Kā garšvielas iesaku izmantot maltus melnos piparus un sāli.
Sajaucam visas sastāvdaļas kopā ar majonēzi. Pirms pasniegšanas vienmēr ļauju ēdienam stundu nostāvēties ledusskapī.
Lasi vēl: Es gatavoju kartupeļus jaunā veidā, izmantojot pudeli: (nu, ļoti interesanta recepte gan pusdienām, gan vakariņām)
Bet, ja nevarat vien sagaidīt, kad varēsiet to izmēģināt, neliedziet sev šo prieku!
Tevi noteikti interesēs
- Es ilgi nesapratu, kāpēc klaigājošu vārnu nedrīkst dzīt prom… Līdz sapratu, cik nopietna kļūda tā var būtby Rinalds Bergmanis
- “Swedbank” informē klientus par gaidāmām izmaiņām saistībā ar bankomātiem visā Latvijāby Sandra Ločmele
- Eiropa strādā pie būtiskām izmaiņām satiksmes drošības noteikumos – visvairāk tie skars automašīnas vecākas par 10 gadiemby Sandra Ločmele