Salātiem var pievienot ķiplokus.
Vēl labāk, ja jums ir zaļumi, sagrieziet, sakapāt tos smalki.
Kā garšvielas iesaku izmantot maltus melnos piparus un sāli.
Sajaucam visas sastāvdaļas kopā ar majonēzi. Pirms pasniegšanas vienmēr ļauju ēdienam stundu nostāvēties ledusskapī.
Lasi vēl: Es gatavoju kartupeļus jaunā veidā, izmantojot pudeli: (nu, ļoti interesanta recepte gan pusdienām, gan vakariņām)
Bet, ja nevarat vien sagaidīt, kad varēsiet to izmēģināt, neliedziet sev šo prieku!
Tevi noteikti interesēs
- “Bišu spiests” naksnīgajās debesīs 14. oktobra vakarā: unikāls dabas skats naksnīgajās debesīs – būs redzams arī Latvijāby Laura Andersone
- Kāpēc patiesībā svētdienās nedrīkst uzkopt māju, slaucīt grīdu un mazgāt veļu: ticējumi, kam ticēja mūsu senčiby Laura Andersone
- Eksperts iesaka: oktobrī šie augi ir jāapgriež stingri, lai izvairītos no ziemas bojājumiemby Oskars Andersons