Kartupeļu kārtu pārklājam ar majonēzes “režģīti”. Sīpolu izņemam no marinādes un liekam uz kartupeļu kārtas. Sīpolu pārklājam ar vistas fileju, pipariem pēc garšas un ieziežam ar majonēzes “režģīti”.
Cieti vārītas olas atdzesējam un nomizojam.
Smalki sarīvējam olas, apkaisām ar tām gaļas kārtas virsmu un ieziežam ar majonēzes “režģīti”.
Ķīnas kāpostus sagriežam ne pārāk smalki un apkaisām ar tiem salātus. Svarīgi: nepiespiežam kāpostus pārāk stipri pie virsmas, pretējā gadījumā ēdiens zaudēs gaisīgumu.
Ieziežam kāpostu slāni ar majonēzes “režģīti”. Sieru sarīvējam uz smalkas rīves un pārkaisām ar to kāpostu kārtu. Atstājam salātus
Salātus var dekorēt ar majonēzes režģīti uz siera kārtas. Dekorēšanai izmanto arī zaļumus, piemēram, dilles.
Sastāvdaļas:
1 vārīta vistas fileja;
2 kartupeļi;
3 olas;
⅓ Ķīnas kāpostu;
80 grami siera;
1 tējkarote sāls;
majonēze;
1 sīpols;
1 ēdamkarote cukura;
3 ēdamkarotes 9% etiķa;
verdošs ūdens.
Palutini ar šo burvīgo maltīti sevi, tuviniekus un viesus. Ja tev garšoja, iesaki šo pavārmākslas šedevru arī draugiem sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Sievas tēvs mani teiksim tā – nemīlēja, bet viss mainījās vienas situācijas ietekmē; tagad izstāstu jums visu patiesību
- Vīrietis bez atlīdzības atjaunoja vecās kundzes pussabrukošu māju; galarezultāts ir izcils, bet viņas reakcija – neatkārtojama
- Kurām sievietēm pēc horoskopa zīmes nevajadzētu nēsāt zeltu, jo tas var radīt problēmas
- Es sapratu, kāpēc esmu viens 70 gadu vecumā – mani bērni ar mani nav runājuši 10 gadus, un mani mazbērni mani pat nepazīst
- Tavs veiksmīgais skaitlis ikdienas dzīvē: numerologi izskaitļojuši, kāds ir katra cilvēka laimes kods saskaņā ar viņa vārdu
- Es vairs nevāru un necepu pelmeņus, jo gatavoju tos pēc vecmāmiņas receptes – īpašie pelmeņi pannā