Kartupeļu kārtu pārklājam ar majonēzes “režģīti”. Sīpolu izņemam no marinādes un liekam uz kartupeļu kārtas. Sīpolu pārklājam ar vistas fileju, pipariem pēc garšas un ieziežam ar majonēzes “režģīti”.
Cieti vārītas olas atdzesējam un nomizojam.
Smalki sarīvējam olas, apkaisām ar tām gaļas kārtas virsmu un ieziežam ar majonēzes “režģīti”.
Ķīnas kāpostus sagriežam ne pārāk smalki un apkaisām ar tiem salātus. Svarīgi: nepiespiežam kāpostus pārāk stipri pie virsmas, pretējā gadījumā ēdiens zaudēs gaisīgumu.
Ieziežam kāpostu slāni ar majonēzes “režģīti”. Sieru sarīvējam uz smalkas rīves un pārkaisām ar to kāpostu kārtu. Atstājam salātus
Salātus var dekorēt ar majonēzes režģīti uz siera kārtas. Dekorēšanai izmanto arī zaļumus, piemēram, dilles.
Sastāvdaļas:
1 vārīta vistas fileja;
2 kartupeļi;
3 olas;
⅓ Ķīnas kāpostu;
80 grami siera;
1 tējkarote sāls;
majonēze;
1 sīpols;
1 ēdamkarote cukura;
3 ēdamkarotes 9% etiķa;
verdošs ūdens.
Palutini ar šo burvīgo maltīti sevi, tuviniekus un viesus. Ja tev garšoja, iesaki šo pavārmākslas šedevru arī draugiem sociālajos tīklos!