Salāti “Minūte”, kurus gribās gatavot atkal un atkal. Daudz garšīgāki nekā slavenie “Olivjē”

Salātu pagatavošana:

Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Mēs pārklājam dziļu trauku ar pārtikas plēvi. Apakšā izklājam sieru, virsmu ieziežam ar majonēzi.

Tomātu sagriež mazos kubiņos, ar to izklāj otro kārtu. Tomātus apkaisa ar sāli, pa virsu uzber sagrieztos lokus.

Novāra cieti vārītas olas, atdzesē. Šajā laikā mēs sagriežam kūpinātu vistas krūtiņu mazos kubiņos, uzliekam gaļas slāni uz tomātu un loku kārtas.

Apsmērējiet vistas krūtiņas slāni ar majonēzi. Sarīvējiet vārītās olas, veidojiet slāni uz gaļas kārtas. Olu kārtu bagātīgi ieziež ar majonēzi, salātus atstāj uz 30 minūtēm ledusskapī.

Uz lēzena šķīvja uzmanīgi apgrieziet salātus otrādi. Izmantojot pārtikas plēvi, izņemiet salātus no dziļā trauka.

Lasi arī: Atklājas, kā Raimonds Pauls gatavojies savas mīļās sievas pēdējiem mirkļiem: “Tas nav nācis neplānoti un pēkšņi.”

Lasi arī: Piens, līme un kola: trīs superprodukti, kas izglābs pat vistrakāk piedegušo katlu

Rezultāts iegūstat neparastus salātus, kas ir pagatavojami ātri un bez grūtībām. Šis ēdiens ir piemērots gan uzkodām, gan svētku galdam.

Arī interesanti: Izcilai aktrisei un talantīgai režisorei skumja vēsts: viņas 57 gadus vecais līgavainis nomiris no retas neārstējamas slimības

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment