Atklājas, kā Raimonds Pauls gatavojies savas mīļās sievas pēdējiem mirkļiem: “Tas nav nācis neplānoti un pēkšņi.”

Tiek atklāts, kā Raimonds Pauls bijis sagatavojies savas mīļotās sievas došanās uz aizsauli. Šis skumjais notikums nav noticis pēkšņi un negaidīti.

 

Raimonds Pauls ir otrs bērns Iļguciema stikla pūšanas fabrikas strādnieka Voldemāra Paula un šuvējas Almas Matildes Brodeles. Viņa tēvs Voldemārs uzsāka savu karjeru jau 15 gadu vecumā, pievienojoties savam tēvam, Raimonda Paula vectēvam, rūpnīcā.

 

Savukārt Voldemāra mamma Aleksandra, respektīvi, Raimonda vecmāmiņa, savā veikalā nolīgusi palīgu – Almu. 1932. gadā Voldemārs un Alma svin kāzas. Diemžēl viņu pirmdzimtais dēls Gunārs Voldemārs četru mēnešu vecumā mirst no meningīta.

 

Dodoties tūrē ar prestižo Rīgas estrādes orķestri Odesas pilsētā, Raimonds nejauši satikās ar savu turpmāko dzīvesbiedru Svetlanu Epifanovu.

Šai pievilcīgajai sievietei no Odesas, izdevās jauno komponistu ieinteresēt ar savu šarmu un eleganci. Tad, 1961. gada vasaras laikā, abi indivīdi solījās viens otram uzticību un apvienojās laulībās.

 

Tomēr nesen Lana Paula ir aizgājusi no šīs pasaules. Pirms dažām stundām tika izplatīta informācija par to, kā maestro Raimonds Pauls gatavojās sava mīļotās aiziešanai, jo diemžēl tas nenotika negaidīti…

 

Raimonda Paula sievas, Lanas, aiziešanas gadījumā miljonārs Jūlijs Krūmiņš pauda līdzjūtību, atzīstot, ka Paulam ir jāiztur šis neaizvietojamais zaudējums.

Tomēr viņš izteica atzinību Raimonda Paula izcilajam spēkam, kas izpaudās viņa spējā uzstāties cienījamajā Dzintaru koncertzālē savas sievas aiziešanas dienā. Viņš uzskatīja, ka Pauls to darīja tādēļ, ka visi cilvēki bija samaksājuši par biļetēm, un viņš nevēlējās kādu apbēdināt.

Krūmiņš norāda, ka Raimonds Pauls jau bija informēts par Lanas stāvokli un bija tam sagatavojies, jo tas nenāca tik pēkšņi un uzreiz. Diemžēl slimība izpaudās ļoti strauji.

 

Miljonārs Krūmiņš pastāsta, ka viņa māte ir apbedīta Lāčupes kapos blakus Paula vecākiem. Viņš paredz, ka arī Lana šajā apbedījuma vietā atradīs savu pēdējo atdusas vietu.

 

Krūmiņš atklāj, ka šajā pašā vietā arī Pauls ir plānojis savu pēdējo atdusas vietu, un viņš pats ir nodrošinājis aizsaules vietu. Viņi ar Raimondu Paulu ir draugi kopš skolas laikiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment