Salāti teju “no nekā”, bet ļoti garšīgi – aizmirsta PSRS laiku recepte ar tikai 3 sastāvdaļām

Šie salāti ir ieguvuši leģendāru statusu un PSRS laikā, īpaši 80. gados, tie bieži tika piedāvāti dažādās kafejnīcās un ēdnīcās.

To galvenā sastāvdaļa bija svaigi kāposti, kas lieliski iederas salātos – tie ne tikai ir bagāti ar uzturvielām, bet arī izceļas ar patīkamu garšu un tekstūru.

Svaigi kāposti ir ārkārtīgi barojoši, jo tie satur daudz vitamīnu un minerālvielu. Tie ir arī bagāti ar šķiedrvielām, kas palīdz ilgāk saglabāt sāta sajūtu. Kāpostiem ir ļoti zems kaloriju saturs, tādējādi tie ir lieliska izvēle cilvēkiem, kas vēlas kontrolēt savu svaru.

Lasi vēl: Latviete brīdina visus bankas karšu lietotājus: ”Jums nezinot no kartes var tikt noņemta nauda”

Tie piedāvā daudz apjoma un tekstūras, nepievienojot daudz kaloriju salātiem, kas palīdz radīt apmierinošu maltīti, kas ir gan viegla, gan veselīga.

Kāpostus var izmantot dažādos veidos, piemēram, sagriezt smalkās strēmelēs, sarīvēt vai saplēst gabaliņos. Tie lieliski sader ar dažādiem mērces, garšaugiem un piedevām, piemēram, burkāniem, paprikām, sīpoliem, āboliem un sēklām. Šī daudzpusība ļauj radīt dažādus salātu veidus, vienlaikus saglabājot kāpostu kā galveno sastāvdaļu.

Plus, svaigi kāposti labi uzglabājas ledusskapī, salīdzinot ar citiem zaļajiem dārzeņiem, kas ātri vīst. Tas padara tos par praktisku izvēli, jo jūs varat ilgstoši saglabāt tos svaigus un gatavus lietošanai.

Sasmalcinu ķiplokus bez ķiploku spiedes vai citām specierīcēm: dalos ar savu metodi

Šos salātus bieži varēja atrast rūpnīcu ēdnīcu un kafejnīcu ēdienkartēs.

Tāpat tos gatavoja ļoti daudzas saimnieces. Galu galā šie salātiņi ir ļoti garšīgi un noderīgi, bet pagatavojas ātri un vienkārši.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Vecumdienās svarīgāki nav 40 gadus jauni draugi, ne bērni, ne vīrs, bet šīs trīs lietas

Pagatavošanas gaita:

1. Olas kārtīgi novāra, pēc tam atdzesē un nomizo. Ja jums jau ir novārītas olas, tad salātu pagatavošanas laiks ievērojami samazināsies.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk