2. Sīpolu smalki sagriež, bet pēc tam aplej ar vārītu ūdeni, lai no tā paz ustu liekais rūgtums. Ja laiks atļauj, tad sīpolu var iemarinēt.
Lai to izdarītu, aplejiet sīpolus ar ūdeni, pievienojiet sāli, cukuru un etiķi. Marinādei jābūt nedaudz skābenai, bet patīkamai pēc garšas.
3. Kāpostu smalki sagriež. Man šķiet, ka, jo smalkāk sagriež, jo salāti garšīgāki.
4. Olu sagriež nelielos kubiņos.
5. Atliek salātos savienot visas sastāvdaļas un sajaukt ar majonēzi vai krējumu. Pēc garšas pievienojiet sāli.
Vietā būs pievienot svaigus zaļumus – pētersīļus vai dilles.
Svaigi kāposti piešķir salātiem patīkamu kraukšķīgumu, kas kontrastē ar mīkstākām sastāvdaļām. Šī tekstūras dažādība padara salātus interesantākus un patīkamākus ēst. Kāpostiem ir maiga un neitrāla garša, kas labi sader ar dažādiem mērces un citiem salātu komponentiem. Tie neapslāpē citu sastāvdaļu garšu, bet drīzāk darbojas kā lielisks fons, kas izceļ pārējo salātu garšas.
“Nezvani man vairāk, es esmu aizņemta” — teicu mammai… un viņa tiešām vairs nezvanīja
Produkti, kas jums būs nepieciešami un sastāvdaļas:
300 g svaigie kāposti
1 sīpols
3 olas
Sāls, pipari pēc garšas
Majonēze vai krējums
Salāti gatavi. Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Istabas sildīšanas veids, kas ziemā var ievērojami palielināt jūsu elektrības rēķinus
- 8. novembrī četras zodiaka zīmes sajutīs pārmaiņas, kas nesīs veiksmi un pārpilnību
- Kāpēc jāskatās, kā deg svece – mierīgi vai ne: kādas lietas sola laimi, saticību un pārticību 8. novembrī
- Satiksmes ministrija uzsver, ka drīzumā visiem šiem konkrētajiem transportlīdzekļiem vajadzēs obligāti OCTA
- Biežākās kļūdas, ko pieļauj iesācēji maizes cepēji – no kā labāk izvairīties
- “Tas bija pilnīgi negaidīti!”: latviešu aktieris Andris Bērziņš pārsteigts, ka saņēmis tādu pensijas pielikumu










