Salāti “uz ātru roku”! Ar šo recepti padalījās mūsu lasītāja un tie izrādījās ļoti garšīgi

Garšīgi salāti, pagatavoti no trim sastāvdaļām – ar šo recepti  dalījās kāda lasītāja, par ko esmu ļoti pateicīga. Salāti ir tiešām gardi, un mēs vēlamies, lai arī jūs zinātu kā paagatvot šo gardumu.

Viena no galvenajām sastāvdaļām salātos ir krabju nūjiņas. Tās  pazīstamas arī kā  surimi – pārtikas produkts, kas tiek ražots galvenokārt no baltās zivju gaļas, visbiežāk no mencu, pikšu vai citas līdzīgas zivs. Galvenais krabju nūjiņu sastāvs ir surimi – smalki maltas un apstrādātas zivju filejas, kuras tiek atbrīvotas no taukiem un krāsas, līdz tiek iegūta viendabīga, baltā masa.

Krabju nūjiņas ir tik gardas vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, to maigā un elastīgā tekstūra ir patīkama un viegli košļājama, kas rada patīkamu ēšanas pieredzi.

Garšas ziņā, tās piedāvā izsmalcinātu jūras velšu aromātu, kas ir labi līdzsvarots un nav pārāk intensīvs. Turklāt, pateicoties pievienotajām garšvielām un aromatizētājiem, nūjiņas piedāvā bagātīgu un komplektu garšu, kas piesaista plašu patērētāju loku.

 

“Šādi vīrieši ir īsti skopuļi!” Trīs vārdi, kuru īpašnieki biežāk ir skopāki par citiem vīriešiem

Krabju nūjiņas ir arī ļoti daudzpusīgas, jo tās var izmantot gan kā uzkodu, gan kā sastāvdaļu dažādos ēdienos, piemēram, salātos, suši, zupās un uzkodās. To vienkāršā un ātrā pagatavošana arī ir liels pluss, padarot tās par ērtu izvēli dažādām ēdienreizēm.

 

Sastāvdaļas:

krabju nūjiņas – 200 gr
svaigs gurķis -2 gab
sarkanās pupiņas -1
ķiploki – 2-3 daiviņas
majonēze – pēc garšas

Mājās gatavota majonēze:

augu eļļa – 200 ml
ola – 1 gab
sinepes -1 tējk
citronu sula – 1 tējk
cukurs – 1 tējk
sāls -1/2 ēd.k

 

 

Pagatavošana:

Griezīsim krabju nūjiņas. Svaigu gurķi sagriež kubiņos. Bļodā liekam gurķus, krabju nūjiņas, notecinām šķidrumu no pupiņām un pievienojam salātiem.

 

Izlaidiet 2-3 ķiploka daiviņas caur ķiploku spiedi. Sajaucam ar majonēzi. Es savienoju ar mājās gatavotu majonēzi ar klasisku garšu.

Provansas majonēze, ko pagatavot pašai. Ielejiet burkā 200 ml augu eļļas, iesietiet 1 olu, lai majonēze izdotos eļļai un olām jābūt istabas temperatūrā.

Lasi vēl: Ko sievietes lūpu forma var atklāt par viņas raksturu. Mani rezultāti sakrita ar 4. numuru

Pievienojam 1 tējk. cukura, pusi tējk sāli un pievieno 1 tējk. sinepes, izvēlieties labas kvalitātes sinepes, jo no tām būs atkarīga majonēzes garša. Iegremdējamo blenderi nolaižam uz olas un sākam kult, lēnām paceļam blenderi un putojam līdz sabiezē. Tagad pievienojiet 1 tējk. citronu sulas un vēlreiz saputo, tas viss prasīs apmēram 1-2 minūtes. Majonēze ir gatava.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment