6. Krabju nūjiņas sarīvē uz smalkās rīves. Novietojiet tos tīrā traukā.
Paņemiet platu vai plakanu bļodu.
7. Viegli sasmalciniet valriekstu, ielieciet to katras olīvas vietā Valriekstu vietā varat ņemt jebkurus citus riekstus. Mandeles vai lazdu rieksti ir lieliski.
8. Ņem ēdamkaroti siera-olu maisījuma un pārklāj ar to katru olīvu. Sarullējiet mazas bumbiņas, lai olīvas būtu iekšā. Varat eksperimentēt, aizstājot olīvas ar olīvām bez pildījuma.
9. Katru no šīm bumbiņām no visām pusēm izrullējiet rīvētās krabju nūjiņās.
10. Visas bumbiņas liek uz servēšanas šķīvja un liek ledusskapī uz 30 minūtēm, lai uzkoda nesasūktu citu ledusskapī esošo ēdienu garšu un smaržu, vispirms bumbiņas pārklāj ar plastmasas maisiņu vai pārtikas plēvi.