Visas sastāvdaļas sajauciet ar majonēzi. Labāk ir izmantot mājās gatavotu, bet var arī veikalā pirkto, galvenais ir izvēlēties sev tīkamāko garšu. Nedaudz liesākai versijai var izmantot skābo krējumu vari jogurtu bez garšām, bet tad akcentu lieciet arī uz garšvielām.
Varat saukt draugus, jo salāti jau ir galdā un laiks uzkost. Izbaudiet šo gardo un sātīgo uzkodu, kas patiks ikvienam, jo īpaši jau kungiem.
Pupiņas satur daudz augu valsts proteīna, kas padara salātus sātīgākus un uzturā līdzsvarotākus – īpaši svarīgi veģetāriešiem vai vegāniem. Tās var aizstāt gaļu vai olas.
Sastāvdaļas
Mizās vārīti kartupeļi – 5 līdz 6 gabali (vidēja izmēra)
Konservēti šampinjoni – 1 kārba
Sālīti vai marinēti gurķi – 4 līdz 5 gabali
Pupiņas (vai nu iepriekš novārītas, vai no skārdenes konservētas) – 1 bundža
Svaigi zaļumi (jebkuri pēc izvēles) – pēc garšas
Sīpoli (ne ļoti rūgti) – 1 neliels vai ½ liels
Majonēze – pēc garšas
Lai labi garšo
Tevi noteikti interesēs
- “Jūs nesaprotat, kāda bagātība jums pieder” – kas tik ļoti pārsteidza manu draugu itāli, Latvijas pilsētās
- “Dzīve ir pārāk īsa, lai būtu saistīta ar sievieti”: specialo uzdevumu vienības veterāns stāsta, kāpēc viņš nekad neprecēsies
- 2026. gada ziema nevienu nesaudzēs: par ko sinoptiķi brīdinājuši iedzīvotājus un jo īpaši dārzniekus
- Krāpniekiem jauna shēma: viņi vairs nezvana, bet naudu ”pa taisno” noskaita no jūsu kartes – noskaidrosim kā
- Kāpēc patiesībā Padomju Savienības sievietes nenoņēma cepures telpās
- Agronoma Ausekļa “zelta pieraksti”: 16 augi, kas ir visskaistākie un krāšņākie tieši rudenī (+ FOTO)