Visas sastāvdaļas sajauciet ar majonēzi. Labāk ir izmantot mājās gatavotu, bet var arī veikalā pirkto, galvenais ir izvēlēties sev tīkamāko garšu. Nedaudz liesākai versijai var izmantot skābo krējumu vari jogurtu bez garšām, bet tad akcentu lieciet arī uz garšvielām.
Varat saukt draugus, jo salāti jau ir galdā un laiks uzkost. Izbaudiet šo gardo un sātīgo uzkodu, kas patiks ikvienam, jo īpaši jau kungiem.
Pupiņas satur daudz augu valsts proteīna, kas padara salātus sātīgākus un uzturā līdzsvarotākus – īpaši svarīgi veģetāriešiem vai vegāniem. Tās var aizstāt gaļu vai olas.
Sastāvdaļas
Mizās vārīti kartupeļi – 5 līdz 6 gabali (vidēja izmēra)
Konservēti šampinjoni – 1 kārba
Sālīti vai marinēti gurķi – 4 līdz 5 gabali
Pupiņas (vai nu iepriekš novārītas, vai no skārdenes konservētas) – 1 bundža
Svaigi zaļumi (jebkuri pēc izvēles) – pēc garšas
Sīpoli (ne ļoti rūgti) – 1 neliels vai ½ liels
Majonēze – pēc garšas
Lai labi garšo
Tevi noteikti interesēs
- Šo 5 Zodiaka zīmju vārdu krājumā nav vārda “budžets”
- Kurā vecumā vīrieti pārstāj interesēt pat viņa paša laulātā draudzene: specialists no Jelgavas atklāj negaidīto patiesību
- Kā ziemā ilgāk saglabāt kāpostu, izmantojot pārtikas plēvi: vienkārši noteikumi
- Kāpēc es vairs nelieku sīpolu klāt pie kotletēm: viena labāka sastāvdaļa tās padara daudz sulīgākas un garšīgākas
- Kāpēc mana vecmāmiņa no Valmieras vienmēr glabāja lauru lapu makā: es tagad daru tāpat
- Mūsu pēcteči 4.decembri uzskatīja par ”Pūķa dienu”: ko šajā dienā darīt, lai savai mājai uzliktu aizsardzības kupolu








