Salātu “Parīze sniegā” unikālā garša un satur vien 4 sastāvdaļas

No kurienes un kāpēc tāds nosaukums – pateikt nevaru, bet par tā priekšrocībām varu pastāstīt daudz: viegls, gaisīgs, maigs, garšīgs – tas viss ir par tiem

Un vēl atzīšos – kad gatavoju to pirmo reizi, domāju, ka nekas labs nesanāks, bet pietika tikai pagaršot, lai mans viedoklis pilnībā mainītos. Pēc garšas to pat nevar salīdzināt ne ar vienu citu salātu. Nepieciešams pavisam maz produktu un arī laika, tāpēc šo droši var pierakstīt kā ātro salātu. Precīzas sastāvdaļas atradīsi teksta beigās. Tās ir pavisam vienkāršas, bet kombinācija lieliska.

Pagatavošanas veids

Olas izvārām cieti, atdzesējam un sarīvējam uz rupjās rīves. Sieru – jebkuru, kas jums garšo – sarīvējam uz smalkās rīves; man bija Holandes siers.

Tālāk ņemam ābolus, vēlams zaļos, nomizojam un sarīvējam uz rupjās rīves, izgriežot serdi.

Sākam salikt salātus. Traukā liekam ābolus, apslakām ar citrona sulu un samaisām. Pārsmērējam ar majonēzi. Pēc vēlēšanās var izmantot arī mājas majonēzi, ar kuras recepti es jau esmu dalījusies savā kanālā vairāk nekā vienu reizi.

Āboli ir sulīgi, tāpēc pietiks ar aptuveni pusotras ēdamkarotes majonēzes. Otro kārtu veidojam no olām, tās pārsmērējam ar majonēzi – apmēram 2–3 ēdamkarotes, jo virskārtu vairs nesmērēsim. Vienmērīgi izlīdzinām un trešajā kārtā liekam sieru.

Esmu bijusi precējusies ar latvieti un somu – tagad es droši zinu, kurš ir labāks un atklāšu jums to

VIDEO:

Salāti gatavi! Tos var uzreiz pasniegt un baudīt vai arī ievietot ledusskapī, lai “nostāvas savu stundu”. Šādi salāti var sacensties ar jebkuriem citiem uz galda, tāpēc droši iekļaujiet tos svētku ēdienkartē – jūs redzēsiet, tie iemīlinās jūs sevī… pavisam noteikti.
Labu apetīti!

Būšu priecīga, ja šī recepte jums noderēs ❤️

 

Lasi vēl: Es no viņa atvadījos ceturtdienā, bet pēc nedēļas viņš atgriezās – stāsts, kas ir nedaudz mistisks, bet patiess

Kāpēc kaķis pēkšņi vairs neguļ kopā ar saimnieku

Noderīgi padomi

✔️ Kā pareizi pievienot eļļu mīklai un nenosmērēt karoti?
Ieberiet miltus, ar karoti izveidojiet iedobi un ielejiet tajā eļļu tieši no pudeles – sanāk pilna karote. Ja vajadzīgas divas karotes, izveidojiet divas iedobes. Viegli un ērti! Vai jūs to zinājāt?

✔️ Kā pagatavot maltu gaļu bez gaļas mašīnas?
Ievietojiet gaļas gabaliņus saldētavā, labi sasaldējiet, pēc tam izņemiet un sarīvējiet uz rupjās vai vidējās rīves. Malums gatavs! Šī metode ir īpaši piemērota nelielam gaļas daudzumam.

✔️ Daudzas saimnieces nezina, ka rīve laiku pa laikam ir jāuzasina.
Ir efektīvs veids: satiniet bumbiņas no folijas un vairākas reizes izrīvējiet tās caur rīves caurumiem. Pēc tam noskalojiet ar ūdeni un noslaukiet ar sausu salveti.

Lasi vēl: Vai ir pareizi izmest grāmatas makulatūrā – lūk dažas nianses, kas būtu jāzina

Sastāvdaļas:
Olas – 3 gab.
Siers – 150 g
Āboli – 3 gab.
Majonēze – 3–4 ēdamkarotes

✔️ Kā atjaunot pielipušu makaronu svaigumu?
Aplejiet ar verdošu ūdeni, atstājiet uz dažām minūtēm, pēc tam nosusiniet caur sietu. Makaronus būs grūti atšķirt no tikko vārītiem – ideāli!