Saldēti citroni neticami labvēlīgi iedarbojas uz organisma veselību

Citronus saldē galvenokārt mizas dēļ. Pēc atkausēšanas miziņa ir mīkstāka un vieglāk ēdama.

Tāpat kā lielākā daļa augļu, arī citrona miziņa satur maksimāli daudz uzturvielu, kas palīdz regulēt holesterīna līmeni, stiprina imūnsistēmu un novērš vēzi. Tā satur arī pretmikrobu, pretsēnīšu un antibakteriālas vielas.

Regulāra citronu lietošana organismā izraisa pozitīvas pārmaiņas. Uzskaitīsim to galvenās priekšrocības:

  • samazina insulta risku
  • stiprina imūnsistēmu
  • iekaisumu ārstēšana un profilakse
  • antibakteriāla iedarbība
  • astmas simptomu mazināšana
  • cīnās pret depresiju un trauksmi
  • attīra nieres un aknas

Pētījumi arī liecina, ka citronu miziņas efektīvi cīnās ar vairāk nekā desmit dažādiem vēža veidiem un var darboties labāk nekā tradicionālā ārstēšana ar ķīmijterapiju un apstarošanu. Vienkārši pievienojiet saldētus citronus kopā ar mizu savam kokteilim un gūstiet ievērojamu ārstniecisku un profilaktisku labumu no sava dzēriena!

Lasi vēl: Gardas un ātras vakariņas visai ģimenei! Nevajag ne cept, ne vārīt – es izmantoju cepeškrāsni un burciņas…

Kā pagatavot citronu ledu

Noskalojiet citronus ar aukstu tekošu ūdeni, nosusiniet tos.

Uz minūti iegremdējiet ābolu etiķī, lai dezinficētu.

Ievietojiet saldētavā uz 12 stundām (vislabāk uz nakti).

No rīta sarīvējiet visu sasaldēto citronu – ieskaitot mīkstumu, mizu un sēklas.

Iegūto maisījumu ieberiet ledus formiņās un ievietojiet saldētavā.

Pievienojiet šos citrona ledus kubiņus saviem kokteiļiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment