Samaisiet un pievienojiet ābolu sidra etiķi. Manas aprikozes ir ļoti skābas, tāpēc pietiek ar 2 ēdamkarotēm ābolu etiķa. Ja aprikozes ir saldas, es lietoju vairāk etiķa.
Beigās pēc garšas pievienoju baziliku, raudeni un asos piparus. Ja jums nepatīk pikanti ēdieni, piparus varat izlaist. Uz lēnas uguns, maisot, vāra pāris minūtes. Tad pannu noņem no uguns.
Tūlīt ievietojiet sterilizētās burkās, aiztaisiet un atstājiet līdz atdziest. Iegūsiet apmēram 1 litru gatavas mērces.
VIDEO:
Tevi arī varētu interesēt
Izmēģiniet. Tas ir garšīgi.
Lasi vēl: Laime ienāks jūsu mājā: nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kuras liktenis neaprakstāmi iepriecinās jau tuvākajā laikā — fortūna būs jūsu pusē
Tikai neko nemainiet receptē! Jums nav jāpievieno āboli vai ķiploki. Tā ir cita mērce.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc kaķis sper ar pakaļkājām: eksperti atklāj patiesību, kamdēļ dzīvnieki tā dara
- 7 gudri veidi, kā izmantot paaugstinātos dārza dobes rudenī un ziemā
- Vācu sievietes nav kautrīgas, kamēr latvietes sarkst šo darot: ”Pat vienatnē latvietes to nedarītu”
- Siltāks nekā parasti, bet ar pārsteigumiem: sinoptiķi prognozē, kāda būs ziema
- Sešus mēnešus dzīvoju ar vīrieti, kurš pelnīja 700 euro, bet aizgāju no viņa tikai divu iemeslu dēļ
- Rīdziniece aizbrauca pie draudzenes uz Slovākiju un ieraudzīja, ka viņa virtuves izlietnē mazgā atkritumus: stāstu kāpēc










