Samaisiet un pievienojiet ābolu sidra etiķi. Manas aprikozes ir ļoti skābas, tāpēc pietiek ar 2 ēdamkarotēm ābolu etiķa. Ja aprikozes ir saldas, es lietoju vairāk etiķa.
Beigās pēc garšas pievienoju baziliku, raudeni un asos piparus. Ja jums nepatīk pikanti ēdieni, piparus varat izlaist. Uz lēnas uguns, maisot, vāra pāris minūtes. Tad pannu noņem no uguns.
Tūlīt ievietojiet sterilizētās burkās, aiztaisiet un atstājiet līdz atdziest. Iegūsiet apmēram 1 litru gatavas mērces.
Izmēģiniet. Tas ir garšīgi.
Lasi vēl: Laime ienāks jūsu mājā: nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kuras liktenis neaprakstāmi iepriecinās jau tuvākajā laikā — fortūna būs jūsu pusē
Tikai neko nemainiet receptē! Jums nav jāpievieno āboli vai ķiploki. Tā ir cita mērce.
Tevi noteikti interesēs
- Satraucošas ziņas no Latgales puses: mežā novērots plēsējs, kas līdz šim nekad nav dzīvojis Latvijas teritorijā (+VIDEO)by Laura Blūma
- Eiropa strādā pie būtiskām izmaiņām satiksmes drošības noteikumos – visvairāk tie skars automašīnas vecākas par 10 gadiemby Sandra Ločmele
- Tikai 3 pamatsastāvdaļas un gardi salāti gataviby Anete Vītola