Samaisiet un pievienojiet ābolu sidra etiķi. Manas aprikozes ir ļoti skābas, tāpēc pietiek ar 2 ēdamkarotēm ābolu etiķa. Ja aprikozes ir saldas, es lietoju vairāk etiķa.
Beigās pēc garšas pievienoju baziliku, raudeni un asos piparus. Ja jums nepatīk pikanti ēdieni, piparus varat izlaist. Uz lēnas uguns, maisot, vāra pāris minūtes. Tad pannu noņem no uguns.
Šobrīd citi lasa
Tūlīt ievietojiet sterilizētās burkās, aiztaisiet un atstājiet līdz atdziest. Iegūsiet apmēram 1 litru gatavas mērces.
VIDEO:
Izmēģiniet. Tas ir garšīgi.
Lasi vēl: Laime ienāks jūsu mājā: nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kuras liktenis neaprakstāmi iepriecinās jau tuvākajā laikā — fortūna būs jūsu pusē
Tikai neko nemainiet receptē! Jums nav jāpievieno āboli vai ķiploki. Tā ir cita mērce.
Tevi noteikti interesēs
- Miljardieris pārģērbjas par apkopēju savā jaunajā iestādē, lai pārbaudītu personālu – kā viss beidzās
- Piecus gadus māsīca nebija braukusi ciemos, bet te pēkšņi paziņo, ka ieradīsies – un tad sākās jautākais…
- Braucot pie vecākiem uz laukiem pielikām pilnus maisus ar cienastiem, bet māte mūs cienāja tikai ar kartupeļiem un salātiem – visu atvesto noslēpa
- Veterinārārsti brīdina: populārajā raidījumā “Ķepa uz sirds” izskanējusi informācija, kas nav patiesa
- Meteorologs Toms Bricis maina līdzšinējās prognozes par laika apstākļiem svētku nedēļā: atklāj, cik zemu noslīdēs temperatūra
- Kad gribas kaut ko vieglu, bet īpaši gardu, ņemu vistas fileju un jau pēc 10 minūtēm ceļu galdā svinīgu Jaungada uzkodu, kas garšo visiem











