Samaisiet un pievienojiet ābolu sidra etiķi. Manas aprikozes ir ļoti skābas, tāpēc pietiek ar 2 ēdamkarotēm ābolu etiķa. Ja aprikozes ir saldas, es lietoju vairāk etiķa.
Beigās pēc garšas pievienoju baziliku, raudeni un asos piparus. Ja jums nepatīk pikanti ēdieni, piparus varat izlaist. Uz lēnas uguns, maisot, vāra pāris minūtes. Tad pannu noņem no uguns.
Tūlīt ievietojiet sterilizētās burkās, aiztaisiet un atstājiet līdz atdziest. Iegūsiet apmēram 1 litru gatavas mērces.
Izmēģiniet. Tas ir garšīgi.
Lasi vēl: Laime ienāks jūsu mājā: nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kuras liktenis neaprakstāmi iepriecinās jau tuvākajā laikā — fortūna būs jūsu pusē
Tikai neko nemainiet receptē! Jums nav jāpievieno āboli vai ķiploki. Tā ir cita mērce.
Tevi noteikti interesēs
- No siltumnīcas noņēmu polikarbonāta loksnes un nolēmu tās vairs nelikt atpakaļ – skaidroju, kāpēc pieņēmu šādu lēmumuby Sandra Vīgante
- 13 gadus vecs zēns ar fantastisku balsi kopā ar ielu muzikanti nodzied jebkad skaistāko dziesmas “Alleluja” versiju (video)by Laura Tiltiņa
- Talsu kasiere nosauca 10 produktus, kurus pati vakaros lielveikalā nekad nepērk – un izskaidroja, kāpēcby Sandra Vīgante