Salieciet rokas un noskaidrojiet savu personības tipu

Neverbālām norādēm, piemēram, žestiem un sejas izteiksmēm, ir dziļa nozīme. Mēs bieži nepievēršam uzmanību šiem smalkumiem, taču tiem ir nozīmīga loma. Vienkārša darbība, piemēram, roku sakrustošana, var būt atslēga dažādu mūsu personības aspektu izpratnei.

Sāksim?

Pirms mēs sākam, jums ir jāsakrusto rokas un jāredz, kādu roku stāvokli jūs automātiski uzņematies.

Pēc tam apskatiet attēlu.

Sakrustojiet rokas un skatieties attēlu.

Vai vēlaties uzzināt, ko tas saka par jums? Iespējams, jūs gaida pārsteigums.

1. Labais īkšķis uz augšu

Ja, sakrustojot pirkstus, jūsu labais īkšķis atrodas augšpusē, tas var atspoguļot jūsu emocionālo raksturu un augsto jutīgumu.

Jūsu daba ir impulsīva, un jūs bieži esat spītīgs. Ja esi pārliecināts par savām vēlmēm, tevi ir grūti pārliecināt, pat ja tas liek riskēt. Jūsu sirsnība ir neierobežota.

Jūsu pieeja domāšanai ir radoša. Jūs izsverat katru lēmumu, dodot savām emocijām laiku nomierināties.

Jums ir dziļa empātija. Jūsu intuīcija un iedzimtā “sestā maņa” palīdz sajust un saprast apkārtējos. Cilvēki jūt jūsu atvērtību un uzticas jums, zinot, ka var paļauties uz jūsu līdzjūtību un atbalstu. Jūs zināt, kā uzklausīt un dot padomu, bet jūs arī zināt, kad labāk ir klusēt. Jūs rūpīgi analizējat situācijas, kas ļauj pieņemt gudrus lēmumus.

2. Divi paralēli savienoti īkšķi

Jūs esat mierīgs un līdzsvarots cilvēks, kurš novērtē kārtību un harmoniju visos dzīves aspektos. Jūs par prioritāti piešķirat iespēju izvairīties no konfliktiem un sarežģījumiem, kad vien iespējams.

Jūs esat pārliecināts, ka uzmanība detaļām ir ļoti svarīga. Kā perfekcionists jūs uzņematies augstu atbildības līmeni pret sevi un citiem. Līderība jums nāk dabiski, un jūs cenšaties rādīt piemēru citiem. Tomēr tas nenozīmē, ka tu atstāj novārtā citu cilvēku vajadzības un situācijas.

Gudrs un neargumentējošs, jūs bieži dodat priekšroku atkāpties vai panākt kompromisu, nevis iesaistīties strīdos. Teiciens “atkāpies gudri” sasaucas ar jums, lai gan tas nenozīmē, ka jūs nostādāt sevi neizdevīgā stāvoklī vai cīnāties veltīgā cīņā.

Vislabāk jums klājas savā kompānijā, dodot priekšroku vientulībai vai dažu tuvu, uzticamu cilvēku sabiedrībai, kuri jūs labi saprot. Jums pietiek ar nelielu draugu loku, jo jums nepatīk haoss, kas nāk ar lielām svešinieku grupām.

Lasi vēl: Tikai 20 pilieni uz mucu ūdens, un es pilnībā aizmirsu par dzeltenajām un žūstošajām gurķu lapām

Jūs arī augstu vērtējat kontaktu ar dabu, dažreiz jums ir nepieciešams laiks, lai vienkārši apgultos, pasēdētu klusumā un ļautu prātam atpūsties. Jūsu dzīve rit mierīgā tempā, un jūs novērtējat šo lēnāko tempu. Nemitīga tiekšanās pēc panākumiem nav jūsu vēlamā pieeja.

3. Kreisais īkšķis uz augšu

Jūs esat enerģisks un spontāns cilvēks, kurš nicina vienmuļību. Jūsu dzīve vienmēr ir rosības pilna, un jūs nemitīgi tiekaties pēc jauniem izaicinājumiem un mērķiem. Tu ātri nogursti no rutīnas un vienmēr tiecies izmantot jaunas iespējas, pārpildīts ar neskaitāmām idejām.

Lielā kompānijā jūs uzplaukst un jūtaties pilnīgi brīvi. Jūs dabiski izceļaties un padarāt mijiedarbību ar cilvēkiem patīkamu. Jums patīk būt uzmanības centrā un nebaidāties no konfrontācijas.

Jūs izceļas ar praktiskumu. Jūs esat tāds cilvēks, kurš nekad nepieņem impulsīvus lēmumus, vienmēr veltot laiku, lai rūpīgi izsvērtu plusus un mīnusus. Jūs ir arī grūti maldināt, jo jums piemīt dabas dots talants atklāt melus. Jums nepatīk bezdarbība, un jūs vienmēr meklējat romantiskus piedzīvojumus.

Lasi vēl: Kaimiņš man deva padomu, tagad es nezinu, kā viņam pateikties! Kā viegli atbrīvoties no Kolorādo kartupeļu vabolēm

Kad jums kaut kas nepatīk, jūs atklāti paužat savas jūtas. Jūs esat optimistisks un bezrūpīgs, kā arī nepievēršat īpašu uzmanību citu viedokļiem vai iespējamām jūsu rīcības sekām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment