Sapņu ķērājs: izvēlies vienu un tu atklāsi kaut ko nozīmīgu par sevi

4. Jūs esiet jūtīgs, līdzcietīgs un saprotošs cilvēks.

Būt par cilvēku, uz kuru var paļauties, ir jums svarīgi, un jūs bieži liekat citu vajadzības priekšā savējām. Diemžēl, tas dažkārt padara jūs par mērķi tiem, kas grib jūs izmantot.

Jums ir dziļa dvēsele un laba sirds, tāpēc citu cilvēku aizvainojošie vārdi jūs dziļi skar, pat ja jūs to ārēji neizrādāt.

Cilvēkus piesaista jūsu pievilcība, laipnība un stabilā enerģija. Jūs drīzāk esiet intraverts un reizēm jūs pat izskatāties ļoti kautrīgs. Taču, kad jūs atbrīvojaties, tad kļūstiet par savas kompānijas “zvaigzni.”

Jums patīk radīt. Jums ir ļoti bagāta iztēle un jūs bieži sapņojiet par nākotni.

5. Jums svarīga ir vara un prestižs.

Jūs esiet neatkarīgs, stiprs un izlēmīgs cilvēks, kuram patīk visu kontrolēt. Daudzi teiks, ka jūs neesiet pārāk emocionāls un izstarojat cieņu un pašlepnumu.

Taču, bieži vien, tā ir tikai fasāde, aiz kuras slēpjas jūsu nepārliecinātība. Jūs bieži uzceliet sienas apkārt savai sirdij, lai pasargātu sevi no sāpēm, kuras var jums nodarīt citi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Jūs apspiežat daudzas savas emocijas un reti kad parādiet, cik jūs esiet jūtīgi un maigi. Mīlestībā jūs esiet ļoti uzticīgi, bet darbā precīzi un atbildīgi.

Bet vai jūs piekrītiet rezultātam?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment