Saputoti āboli: bez krējuma un olām, šis deserts ir pieejams ikvienam

 Mums ne visai garšo ābolu ievārījums, es uztaisu ābolu mērci un tad lieku traukos un sasaldē. Mamma gatavo ābolu sulu un ābolu čipsus.

Šodien gribu pastāstīt, kā es gatavoju desertu no āboliem, tas ir tik labi, ka es to gatavoju bieži. Mana ģimene ēd ar lielu baudu, līdz apnīk viņiem.

Ja jums ir saldie āboli, varat iztikt bez cukura. Man ir salds un skābs, un es pievienoju nedaudz.

Sastāvdaļas:

Āboli – 1 kg
Cukurs – pēc garšas (es pievienoju 3 ēd.k.)
Šķīstošs želatīns – 1 paciņa (10-12 g)
Ūdens – 100 ml
Citrona miziņa – pēc garšas
Kanēlis – pēc garšas

Malto gaļu ar jebkuru pildījumu ietinu folijā un cepu pannā bez eļļas 20 minūtes – ļoti interesanta recepte

Tātad, nomizoju ābolus un izgriezu serdi.

Ieliku stikla bļodā un lieku mikroviļņu krāsnī uz 15 minūtēm ar pilnu jaudu, man ir 750 W. Vai arī cep cepeškrāsnī.

Tas var aizņemt mazāk laika, svarīgi, lai āboli kļūtu mīksti.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment