Saputoti āboli: bez krējuma un olām un šis super gardais deserts ir viegli pieejams ikvienam

Ieslēdziet pilnu jaudu un sakuliet līdz viegli pūkainam apmēram 5-7 minūtes.

Želatīnu izšķīdināju ūdenī (skat. instrukciju uz iepakojuma), pēc tam uzkarsēju uz uguns, BET NELIEKA VĀRĪT.

Ābolu maisījumā ieber želatīnu un puto līdz gaismai, apmēram 10 minūtes.

Tas izskatās kā saputots olu baltums vai krējums.

Atliek tikai desertu salikt bļodiņās, pārkaisīt ar kanēli un pasniegt.

Sastāvdaļas:

Āboli – 1 kg
Cukurs – pēc garšas (es pievienoju 3 ēd.k.)
Šķīstošs želatīns – 1 paciņa (10-12 g)
Ūdens – 100 ml
Citrona miziņa – pēc garšas
Kanēlis – pēc garšas

Teju gadu pēc šķiršanās TV personība Aivis Ceriņš nāk klajā ar jaunu atzīšanos

Saputoti āboli saglabā ābolu autentisko garšu, jo tiem nav nepieciešami smagi papildinājumi vai sarežģītas sastāvdaļas. Tas ļauj izcelt ābolu dabisko aromātu, radot svaigu un vienkāršu garšu, kas ir pievilcīga dažādos gadalaikos.

Šo saldumu var ēst pat katru dienu, noteikti iesaku pagatavot.

10 cilvēku vārdi, kuriem ir “smaga” enerģētika: šo cilvēku dzīvesstāsti ir sarežģīti un pārbaudījumiem pilni

Leave a Comment