Ieslēdziet pilnu jaudu un sakuliet līdz viegli pūkainam apmēram 5-7 minūtes.
Želatīnu izšķīdināju ūdenī (skat. instrukciju uz iepakojuma), pēc tam uzkarsēju uz uguns, BET NELIEKA VĀRĪT.
Ābolu maisījumā ieber želatīnu un puto līdz gaismai, apmēram 10 minūtes.
Tas izskatās kā saputots olu baltums vai krējums.
Atliek tikai desertu salikt bļodiņās, pārkaisīt ar kanēli un pasniegt.
Sastāvdaļas:
Āboli – 1 kg
Cukurs – pēc garšas (es pievienoju 3 ēd.k.)
Šķīstošs želatīns – 1 paciņa (10-12 g)
Ūdens – 100 ml
Citrona miziņa – pēc garšas
Kanēlis – pēc garšas
Teju gadu pēc šķiršanās TV personība Aivis Ceriņš nāk klajā ar jaunu atzīšanos
Saputoti āboli saglabā ābolu autentisko garšu, jo tiem nav nepieciešami smagi papildinājumi vai sarežģītas sastāvdaļas. Tas ļauj izcelt ābolu dabisko aromātu, radot svaigu un vienkāršu garšu, kas ir pievilcīga dažādos gadalaikos.
Šo saldumu var ēst pat katru dienu, noteikti iesaku pagatavot.
Tevi noteikti interesēs
- “Esmu tirgojusi ziemas apģērbu jau 23 gadus”: atzīšos, kuras jakas nevajadzētu pirkt un kā ziemā izvairīties no sasalšanas
- Ralfs Eilands un Lauris Reiniks nāk klajā ar ilgi glabātu noslēpumu: “Man pašam ir tuvi cilvēki…”
- 3 ķīniešu zodiaka zīmes, kuras visu nedēļu, no 2025. gada 17. līdz 23. novembrim, piesaistīs sev lielu veiksmes periodu
- Četrām zodiaka zīmēm 15. novembrī atvērsies jaunas, labvēlīgas iespējas no Visuma
- “Es strādāju FixPrice jau 3 gadus”: stāstu no kurienes rodas zemās cenas un kāda ir produktu kvalitāte — viss ir daudz sarežģītāk
- ”Ziema nebūs viegla, bet gan dramatiska”: ko gaidīt un kad ienāks pirmais aukstuma vilnis









