Ieslēdziet pilnu jaudu un sakuliet līdz viegli pūkainam apmēram 5-7 minūtes.
Želatīnu izšķīdināju ūdenī (skat. instrukciju uz iepakojuma), pēc tam uzkarsēju uz uguns, BET NELIEKA VĀRĪT.
Ābolu maisījumā ieber želatīnu un puto līdz gaismai, apmēram 10 minūtes.
Tas izskatās kā saputots olu baltums vai krējums.
Atliek tikai desertu salikt bļodiņās, pārkaisīt ar kanēli un pasniegt.
Sastāvdaļas:
Āboli – 1 kg
Cukurs – pēc garšas (es pievienoju 3 ēd.k.)
Šķīstošs želatīns – 1 paciņa (10-12 g)
Ūdens – 100 ml
Citrona miziņa – pēc garšas
Kanēlis – pēc garšas
Teju gadu pēc šķiršanās TV personība Aivis Ceriņš nāk klajā ar jaunu atzīšanos
Saputoti āboli saglabā ābolu autentisko garšu, jo tiem nav nepieciešami smagi papildinājumi vai sarežģītas sastāvdaļas. Tas ļauj izcelt ābolu dabisko aromātu, radot svaigu un vienkāršu garšu, kas ir pievilcīga dažādos gadalaikos.
Šo saldumu var ēst pat katru dienu, noteikti iesaku pagatavot.
Tevi noteikti interesēs
- Kādai jābūt vecuma starpībai starp vīru un sievu
- Anomāls siltums pamazām virzās uz mūsu pusi: ko tuvākajās dienās gaidīt iedzīvotājiem
- Stāsies spēkā no 2026.gada: daudzi šo likumu jau nosaukuši par “padomju laika” likumu – tas attieksies uz visiem privātmāju īpašniekiem
- “Mums tam jāgatavojas”: sinoptiķi prognozē, kādi laikapstākļi būs novembrī
- Meteorologs Toms Bricis paredz, ka 24. oktobris būs šīs nedēļas siltākā diena: līdz cik grādiem gaiss iesils
- 7 ziedi, kurus nedrīkst stādīt kapiņos kā arī tie, kurus noteikti ir jāiestāda: ezotērikas ekspertu padomi